Iwonko melduję się w kolejnej części
Skoro tak lubicie objeżdżać to jakbyś zahaczyła o moją krainę to w pobliżu Wiolka mieszka. Miałabyś dwa ogródki za jednym zamachem zaliczone
Piękne miejsce pokazałaś,ja tez uwielbiam wycieczki ale mój M juz nie ,a samej to tak jakoś nie chce się jechać ,więc bedę jeśli pozwolisz zagladać do Ciebie i choć w ten sposób pozwiedzam troszkę
Izo zapraszam
A teraz może pokażę moje okolice, czyli okolice jeziora Miedwie(5 co do Wielkości w Polsce)są to miejscowości między innymi:Morzyczyn, Zieleniewo, Wierzchląd, Koszewo
Iwonko i ja się melduję, żeby Cię nie zgubić, ciekawe miejsca pokazujesz, aż chciałoby się je ujrzeć w realu, ostatnio zrobił się jednak ze mnie typ domownika i ciężko mnie gdzieś wyciągnąć, jak już to tylko wakacje nad morzem więc z chęcią pooglądam sobie zdjęcia.
Tak nie daleko mam do jeziora Miedwie a nigdy tam nie byłam ,przepiękne widoki,niestety mój M tak jak którejś poprzedniczki nie jest zwolennikiem zwiedzania , z tego względu i ja niewiele widziałam,zazdroszczę wspólnych zainteresowań Iwonko
To do Ciebie warto się wybrać kochana!jezioro ogromne i cudne.
Wiesz,że dopiero dziś obejrzałam ten filmik(mam taki słaby net,że czasem nie idzie)
Wiem już co i jak
Dziewczyny kochane, z miłą chęcią, zapraszam, tam gdzie mieszkałam w Wierzchlądzie, mieszkają teraz moje dzieci, pola namiotowego dostatek, może być wesoło