Aniu byłoby to wskazane, bo to wspaniałe kaktusy.pieczarah pisze: wydaje mi się, że te zdjęcia raczej przyczynią się do otworzenia tematu turbinakowego w niektórych kolekcjach![]()

Aniu byłoby to wskazane, bo to wspaniałe kaktusy.pieczarah pisze: wydaje mi się, że te zdjęcia raczej przyczynią się do otworzenia tematu turbinakowego w niektórych kolekcjach![]()
He, he, uprzedzam, że kolejeczka jest spora.przemo1413 pisze: Na wiosnę uśmiechnę się do Ciebie o odrost(y) tych chamaecereusów: )
Upomnij się za 2-3 lata. Pewnie wtedy mój kurdupel 'Unikum' będzie już na tyle duży by odrostowaćannaoj pisze:Oczywiście moim marzeniem jest Unicum, mało realne, no, ale kto mi zabroni marzyć.
No wiesz.........Rejden pisze:Ja dopiero teraz odpaliłem skąd znam te zdjęcia...
.
Staram się, ale do tego jeszcze mi daleko.AleksandraBdg pisze: ...kolekcja.... niesamowicie zadbana. Zdjęcia fantastycznie oddają ich piękno.
to ja stanę na końcu tej kolejkiannaoj pisze:He, he, uprzedzam, że kolejeczka jest spora.przemo1413 pisze: Na wiosnę uśmiechnę się do Ciebie o odrost(y) tych chamaecereusów: )
![]()
no nareszcie! nareszcie! Niebiosa zesłały tu najpierw Pawła (sancho) a teraz Ciebie!annaoj pisze:Tak, żeby zamknąć póki co wątek turbiniakowy jeszcze kilka fotek