Ogród manenka
- manenka71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: ogrod manenka
GOSIU mozesz oczywiscie
teraz ide sadzic kapuste taką spora nawet,przywiozla mi ją kolezanka ,ja mam wsianą ale jest jeszcze mala
dzisiaj juz obgracowalam miedzy rzedami caly ogrodeczek a wczoraj z corka wylozylam folia truskawki mam nadzieje ze chociaz przy nich nie będę musiala robic
będę wieczorkiem i moze wstawie kilka zdjec
teraz ide sadzic kapuste taką spora nawet,przywiozla mi ją kolezanka ,ja mam wsianą ale jest jeszcze mala
dzisiaj juz obgracowalam miedzy rzedami caly ogrodeczek a wczoraj z corka wylozylam folia truskawki mam nadzieje ze chociaz przy nich nie będę musiala robic
będę wieczorkiem i moze wstawie kilka zdjec
- manenka71
BRATEK ja tez nie nadazam dni za krotkie
u nas bylo tak goraco ze wczoraj siejac ogorki 3 razy schodzilam z pola a w nocy burza ochlodzilo sie i chwilowo sprzatanie w domu ale czekam na wyschniecie troche i do pracy chwasty zaprosily mnie na kawke

u nas bylo tak goraco ze wczoraj siejac ogorki 3 razy schodzilam z pola a w nocy burza ochlodzilo sie i chwilowo sprzatanie w domu ale czekam na wyschniecie troche i do pracy chwasty zaprosily mnie na kawke

Witaj
Masz bardzo dużo różnorodnych nasadzeń, ślicznie wszystko wygląda. Po tych opadach wszystko jeszcze mocniej ruszy . Nie wiem jak malutkie masz dzieciaczki, ale powiem Ci,że ja ze swoją prawie 3latką mam zawsze pełne ręce roboty, malutka bardzo pomaga i garnie się do prac ogrodowych 

Ale śliczne maluchy
W oczkach widać pełno energii. Musi być wesoło w domu
Oczy macie pewno bardziej rozproszone niż tylko dookoła głowy, bo chyba wszędzie ich pełno 

- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
- Mirabela
- 1000p
- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
Witam Marzenko! Masz co robić. Tyle zakątków pięknie obsadzonych. Mam pytanie co to za roślinka różowo kwitnąca ( 8 zdj. w kolejności). Pozdrawiam.
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Marzenko to masz co robić w ogrodzie i przy uroczych maluchach 

- manenka71
była dziś u mnie sąsiadka przyniosla mi 4 sadzonki czarnej porzeczki ,hosty dla ktorych tez znalazlo sie miejsce pozniej zdjecia
ja jej tez urzyczylam yuki bo mi sie rozrosly ,wziela tez sobie poscinala kilka roslinek na rozsade wlasciwie bedzie ukorzeniac ,i powiedziala ze mi ukorzeni bukszpan
wymienilismy sie tez pomodorami
ja jej tez urzyczylam yuki bo mi sie rozrosly ,wziela tez sobie poscinala kilka roslinek na rozsade wlasciwie bedzie ukorzeniac ,i powiedziala ze mi ukorzeni bukszpan
wymienilismy sie tez pomodorami
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marzenko fajnie jak jest z kim się powymieniać 

- manenka71
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
Marzenko, a co to takie strzyżone? cis? mam podobnego straszaka?
bardzo wdzięczny materiał do cięcia i nie kłuje 

A ta rabatka w cieniu czy słoneczna ? Chcesz coś wyższego czy same niskie nasadzenia ?
- manenka71
IZAZIEM fakt nie kłuje ten iglak ale nie wiem jaki on ,musialam z niego coś zrobić bo był nędzny w srodku a tak sie przydał w tej formie
SIMBI to jest z rana na słońcu ,nie mam pojęcia co bym wlasnie chciala bo teraz mam malego psiaka i sobie upatrzyl to miejsce do leżenia
SIMBI to jest z rana na słońcu ,nie mam pojęcia co bym wlasnie chciala bo teraz mam malego psiaka i sobie upatrzyl to miejsce do leżenia