Wiklinowy balkon Lilaska
Re: Wiklinowy balkon Lilaska
Historia z krypty...zawału bym dostała 

Miał chłopak szczęście niewiarygodne. Mam nadzieję, że starczy mu tych ekstremalnych doświadczeń i nie będzie więcej próbował lotów z wysokości.
To teraz poproszę o zdjęcie, jak koty urzędują na brzozie.
To teraz poproszę o zdjęcie, jak koty urzędują na brzozie.

- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczyny mają rację, chyba bym też zawału dostała.
Kotka sąsiadów spadła z drugiego piętra i zrobiła sobie coś ze stawem biodrowym. W sumie teraz jest zdrowa ale po upadku nie mogła chodzić wcale.
Jak mój poprzedni króliczek odszedł pewnego ranka zupełnie niepodziewanie to ryczałam kilka dni, nawet wolne wzięłam z pracy. Do dzisiaj jak mi się przypomni jak moja sunia siedziała koło jego ciałka i trącała go noskiem aby się z nią pobawił to mi się chce ryczeć
Teraz też

Kotka sąsiadów spadła z drugiego piętra i zrobiła sobie coś ze stawem biodrowym. W sumie teraz jest zdrowa ale po upadku nie mogła chodzić wcale.
Jak mój poprzedni króliczek odszedł pewnego ranka zupełnie niepodziewanie to ryczałam kilka dni, nawet wolne wzięłam z pracy. Do dzisiaj jak mi się przypomni jak moja sunia siedziała koło jego ciałka i trącała go noskiem aby się z nią pobawił to mi się chce ryczeć

tak, czytałam tę historię wczoraj u Ciebie w wątku, też mi się smutno zrobiło...Niunia1981 pisze:.
Jak mój poprzedni króliczek odszedł pewnego ranka zupełnie niepodziewanie to ryczałam kilka dni, nawet wolne wzięłam z pracy. Do dzisiaj jak mi się przypomni jak moja sunia siedziała koło jego ciałka i trącała go noskiem aby się z nią pobawił to mi się chce ryczećTeraz też
![]()
Ja Bazylka kocham nad życie, może nie każdy to potrafi pojąć, że można tak kochać zwierzę, ale ze mną tak niestety bądź stety jest. Nie wybaczyłabym sobie tego, gdyby mu się coś wtedy stało. Jak szukałam mieszkania dla siebie to konkretnie z loggą, specjalnie dla niego, żeby nie był to typowy wystający balkon ;) Nie każdy tak robi, ale jak ja nie mam na razie dzieci, to przelewam miłość na kocurki ;)
Pozdrawiam Lila
Mój wiklinowy balkon
Mój wiklinowy balkon
- Niunia1981
Ja też kocham moje zwierzaczki i nie wyobrażam sobie życia bez nich!
Dzień bez zimnego psiego nosa wciśniętego pod pachę to dzień stracony
Dzień bez zimnego psiego nosa wciśniętego pod pachę to dzień stracony

Coś takiego mamy w sobie, my, miłośniczki ogrodów, że zawsze mamy wokół siebie wianuszek zwierzaków. Widziałam setki przykładów na setkach wątków na naszym forum. 
Ogląda się zdjęcia pięknych roślin, a tu nagle gdzieś na brzegu kadru widać jakiś merdający ogon.

Ogląda się zdjęcia pięknych roślin, a tu nagle gdzieś na brzegu kadru widać jakiś merdający ogon.

- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lilasku, historia nie z tej ziemi, niesamowite, że nawet sobie nic nie połamał! A co do miłości do zwierząt to doskonale Cię rozumiem, my też nie mamy dzieci i nasz pies jest dla nas wszystkim. Wczoraj np. wymiotował, to na spacerze oboje oglądaliśmy jego ku.., czy wszystko ok 

- Niunia1981
Cześć!
Gazetka z kompozycjami na balkon to "Kobieta i życie" - Sprytne patenty na balkon za grosik.
Takie fajne aranżaje i pomysły, nawet ciekawe. Nie wiem czy uda mi się zeskanować w pracy, spróbuje jutro to ci wyslę na maila.
Gazetka z kompozycjami na balkon to "Kobieta i życie" - Sprytne patenty na balkon za grosik.
Takie fajne aranżaje i pomysły, nawet ciekawe. Nie wiem czy uda mi się zeskanować w pracy, spróbuje jutro to ci wyslę na maila.
Niunia1981 ja widzę, że to chyba najnowszy numer, majowy to zobaczę w kiosku, pewnie będą mieli to kupię ;) Bardzo Ci dziękuje za podpowiedź bo uwielbiam takie różne majsterkowane roboty, ciekawe co będę w stanie sama wykonać ;)
Pozdrawiam Lila
Mój wiklinowy balkon
Mój wiklinowy balkon
- Niunia1981
To numer majowy
Fajny pomysł jak zrobić samemu taki stoliczek wieszany na balustradę, rozmiar mzna dopasować samemu. Zresztą te kompozycje i pomysły są fajne, można coś odgapić 

kupiłam ten numer i faktycznie, rozwiązanie ze strony 2 z podwieszanym stolikiem jest super! Coś mi się wydaje, że go zmajstruję ;) Tylko deskę fajną wezmę i pomaluję na brąz, będzie mi pasowała do całokształtu ;)
Pozdrawiam Lila
Mój wiklinowy balkon
Mój wiklinowy balkon
- Niunia1981
Cieszę się, że mogłam pomóc 

Lilasku, to z Ciebie prawdziwy Pomysłowy Dobromir w spódnicy, skoro sama robisz takie rzeczy. 

już kupiłam potrzebne rzeczy, jak dobrze pójdzie jutro zaprezentuję efekt ;)
Pozdrawiam Lila
Mój wiklinowy balkon
Mój wiklinowy balkon
- Niunia1981
Cześć! A to się szybko zakręciłaś! Super! Czekam na zdjecia!!