Ale za to jaki okazały ten kwiatuszekRoksiSK pisze:Właśnie wróciłam ze spaceru z synkiem. Zasnął, więc trochę poplewiłam. Mąż wreszcie skosił trawę (wreszcie miał wolną chwilę). Zrobiło się tak ładnie, że później pójdę i zrobię kilka zdjęć. Na razie siedzimy sobie z Krzysiem i robimy pizzę (no prawie robimy, bo Krzyś za tydzień skończy pół roczku!). Pozdrawiamy cieplutko!!!
![]()
Wiem, że to nie forum dziecięce, ale to mój najcenniejszy kwiatuszek!!!
RoksiSK pisze:Właśnie wróciłam ze spaceru z synkiem. Zasnął, więc trochę poplewiłam. Mąż wreszcie skosił trawę (wreszcie miał wolną chwilę). Zrobiło się tak ładnie, że później pójdę i zrobię kilka zdjęć. Na razie siedzimy sobie z Krzysiem i robimy pizzę (no prawie robimy, bo Krzyś za tydzień skończy pół roczku!). Pozdrawiamy cieplutko!!!
![]()
Wiem, że to nie forum dziecięce, ale to mój najcenniejszy kwiatuszek!!!
Mam je dopiero po raz pierwszy. Na pewno spróbuję je przechować. Może się uda!?!kontrapunkt pisze:Witam ! ogród miodzio dla oczu ,jak dziś w nim świeżo i pastelowo.Mam pytanko czy próbowałaś już te miniaturowe pelargonie rozmnażać i przechowywać przez zimę ? Mam takie same ,posadziłam je na mini rabatce przy tarasie i już kombinuję ,jak je przechowaći cieszyć się nimi w przyszłym roku i niekoniecznie wydawać pieniązki na następne za rok ?A śliweczki będą u Ciebie w tym roku ?Wiele osób narzeka ,że w tym roku śliwek nie będzie