A tu mam cztery małe kaktusy.Dostałam je od brata ,ciekawe czy urosną.
Musze jeszcze kupić kamyki aby wymieszać je z ziemią.Może wtedy będzie lepszy efekt...
oj kochana dziekuje ale bez przesady takie maluszki szkoda ze moje datury u rodzicow musialy zostac ale jak pojade to zrobie kilka zdjec jak sie juz zbiora kochana a co ty masz w tej doniczce myszce?? bardzo mi sie podoba
Przyszłam podziwiać twoje roślinki Widzę, że lubisz sama wyhodować je od maluszka, mi czasem brakuje cierpliwości i kupuję A marginata ładniutka!!! Moją pocięłam i teraz ma jakieś cieńsze słabsze liście za to są trzy z jednej, a jeszcze dwie znalazły nowy dom Pokaż co tam jeszcze ukrywasz?
dagg-nie udało mi sie zrobić lepszego zdjęcia.
Ogólnie to ten wysiew to taki eksperyment.Widziałam na forum u kilku osób i postanowiłam kupić nasionka i zobaczyć co to będzie.Z całej paczki wyszły na chwilę obecną 2.A może i te się nie przyjmą zobaczymy co będzie za tydzień,pozostaje obserwacja i ciekawość.
Pozdrawiam
Ja też widziałam takiego wysiewy na forum i też mi się to spodobało, ale szukałam w sklepach stacjonarnych nasion, bo nie lubię kupować przez internet i nie znalazłam ;)
Trzymam kciuki za Twoje maluchy