No to ja wymienie tylko gantunkowo..
pomidory -chyba ocipiałam bo będzie ich ze 120 krzaków

a moze wiecej
Ogórek hermes, izyd, odys, sałatkowy gracius i sałatkowy wezowy oraz biały
Rzodkiewka tytan, 18dniowa, tatra ilówiecka -ta była w tamtym roku SUPER!!
Kalafior bora -jak mi sie uda zrobić rozsadę.. :P i pewnie kupie i twojego expresa
Fasolka szparagowa zielone z tamtego roku mam nasiona..wysiała sie sama w pomidorach -po byłej właścicielce..super długo owocowała stragi grube smaczne, do tego mam jeszcze inne fasolki tyczne
Marchew Amsterdamska i koral -chodzi mi o słodką na soki dla dzieci
Papryka czerwona i zółta oraz ozdobna
Oraz buraka najlepiej jakiś z tych długich -ciekawe czy wyjdzie mi w tamtym roku w lipcu wyrwałam wszystkie bo nie rosły :P
Do tego sałata lodowa i masłowa oraz jak sie zdecyduje to kapusta kamienne głowy
por elefant i seler maxim
pietruszka naciowa -gładka i naciowa karbowana -ozdobna -ta mi sie w ogóle bardziej "podoba" bo więcej zielonego ma niz łodygi.. (nazwy nie podam bo na działce nasiona sa) mam jeszcze jakąś co pisze pietruszka korzeniowa..ale i tak każdej korzenie rosną :P -czy się mylę..? czy korzeniowa bardziej w korzeń wybija?
Koper szmaragd chyba i taki normalny
Do tego cebula myślę jeszcze wsadzić cząber, bazylie, zastanawiam sie nad brukselka
Do tego myle o bakłażanie, dyni oraz cukini (jestem tępa..czy z cukinii też się leczo robi

czy tylko z kabaczka?)
Poza tym słoneczniki no i może znów spróbuje wyhodować arbuza..w tamtym roku ciągle mi coś zżerała małe kulki arbuza!!!
i chyba znów nie będzie trawnika..tylko same grządki :-/
a jak to wsadzę i plon zbiorę to powinnam żywcem do nieba iść chyba ;)
Byle nie na piechotę..