Pytanie do Ekipy Moderującej
- igielka78
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 10:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Pytanie do Ekipy Moderującej
Ja też prosiłabym o odblokowanie skrzynki, bo wisi mi tam jedna wiadomość, której nie mogę przeczytać.
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Usuń starsze wiadomości, najprawdopodobniej masz skrzynkę pełną i nie przyjmuje nowych wiadomości.
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
A do mnie nie przychodzą powiadomienia o wpisach , Ja włączam to forum to wyskakuje mi ,że nie mam do niego prawa tak jakbym nie była zarejestrowana .. Nie można też do mnie wysłać e-meila ..
Proszę o pomoc ..
Proszę o pomoc ..
-
- 500p
- Od: 18 cze 2008, o 01:31
Problem "karnego" zablokowywania mnie nie dotyczy ale czy szanowna administracja zdaje sobie sprawę, że przeglądając korspondencje prywatną łamie polskie prawo? W regulaminie który akceptujemy (na marginesie wprowadzanie w nim zmian na zasadzie - "zmieniliśmy to i to, kto się nie zgadza ze zmianami niech wyśle PW administracji" nie ma żadnej mocy) nie ma zadnej regulacji na temat roszczenia sobie prawa do kontroli pw przez administracje forum, więc co za tym idzie działa art. 23 Kodeksu cywilnego,mówiący o tym że tajemnica korespondencji jest dobrem osobistym człowieka i pozostaje pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach.
Droga administracjo proszę ostrożniej dobierać armaty.
Droga administracjo proszę ostrożniej dobierać armaty.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Nie mam zamiaru dyskutować na forum o sprawach tak nieprawdopodobnych,że aż śmiesznych,o zarzutach grubego kalibru, nie popartych dowodami.
Radzę powściągnąć emocje.
Nakręcanie społeczności forumowej,szkodzenie wizerunkowi forum i firmy będącej jego właścicielem, sądzę,też podlega karze.
Nie podeprę się paragrafem żadnego kodeksu tak jak Ty ale podpieram się poczuciem godności i honoru każdego z nas.
Każdego człowieka te cechy charakteryzują...
Jeśli sprawa jest dla Ciebie oczywista zapewne wiesz,że szkalowanie w ogóle a tym bardziej publiczne nie jest właściwą drogą.
Po raz kolejny radzę powściągliwość w oskarżaniach kogokolwiek a także jak najszybszą zmianę towarzystwa.
Radzę powściągnąć emocje.
Nakręcanie społeczności forumowej,szkodzenie wizerunkowi forum i firmy będącej jego właścicielem, sądzę,też podlega karze.
Nie podeprę się paragrafem żadnego kodeksu tak jak Ty ale podpieram się poczuciem godności i honoru każdego z nas.
Każdego człowieka te cechy charakteryzują...
Jeśli sprawa jest dla Ciebie oczywista zapewne wiesz,że szkalowanie w ogóle a tym bardziej publiczne nie jest właściwą drogą.
Po raz kolejny radzę powściągliwość w oskarżaniach kogokolwiek a także jak najszybszą zmianę towarzystwa.
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
Pisałem o tym wielokrotniepEtr pisze:....zdaje sobie sprawę, że przeglądając korspondencje .
Nikt z administracji i pracowników obsługujących forum ani moderatorów nie nie ma ochoty ani nie jest tak głupi by przeglądał kiedykolwiek czyjąś korespondencję
i nigdy tego nie czynił nie czyni i nigdy nie dopuszczę by ktokolwiek miał taką możliwość (póki będę pracował jako Admin)
Zresztą panel Admina z najwyższymi uprawnieniami nie ma takiej opcji - dostępu do zawartości skrzynek czy czytania PW
Są opcje kasowanie skrzynek, zmiany ilości postów czy blokowania możliwości korzystania z PW ale NIE ma i nie będzie opcji czytania.
Byłoby to wbrew przepisom i zasadom moralnym.
Jest to bezpodstawne oskarżenie i wstrętna insynuacja. Za te oskarżenia i insynyuacje, które są oczywistym kłamstwem, zawieszam konto na 30 dni
Nie pozwolę by ktokolwiek takimi obrzydliwymi kłamstwami mącił ludziom w głowie i na powrót dzielił Forumowiczów
PS. Za coś tak obrzydliwego powinien być ban stały, jednak dam szansę
Przypominam, że tworzenie kont klonów, ewidentnie zabronione regulaminem prowadzi do stałej blokady
Pozdrawiam