Rekreacja - Andzio
Witam!Moja winorośl jest jaka jest,ponieważ udało mi się uratować przed przymrozkiem-u sąsiadów wymarzło wszystko!Tak coś mnie wtedy wieczorkiem wzieło na przykrycie jej i kolejne kilka dni.Odwdzięczyła mi sie ta winorośl.
Ostatnio zrobione zakupy to:Oman wschodni,Pięciornik nepalski,Przegorzan,Liatra kłosowa,Mandra pysznogłówka,Kentrartus,Trytomia gronista-tanio,podaję stronę;www.ogrody.karkonoszy.kqs.pl Gorąco polecam.A może ktos mi napisze troszku o tych roślinkach!
;:12

Ostatnio zrobione zakupy to:Oman wschodni,Pięciornik nepalski,Przegorzan,Liatra kłosowa,Mandra pysznogłówka,Kentrartus,Trytomia gronista-tanio,podaję stronę;www.ogrody.karkonoszy.kqs.pl Gorąco polecam.A może ktos mi napisze troszku o tych roślinkach!

Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witam ! Obejrzałam Twoje roślinki i zagospodarowaną starannie działkę. Widać,że bardzo lubisz to, co robisz !
Ogrodowa mania jest zaraźliwa, ale to w końcu miła " choroba" , więc nie musimy się jej bać. Robisz zakupy roślinne, a w ogrodzie masz ładne kwiaty . Podoba mi się
Życzę ;:2 na najbliższe dni, które pewnie , jak większość z nas , spędzisz na działce? Pozdrawiam 

Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
Witaj Andzio!
Zawitałam w końcu na Twoją działeczkę.Piękne kwiatki !Przyznam,że pierwszy raz zobaczyłam jak się rozwija winogron
.
Ja też mam,ale jeszcze młodziutki,nie zaowocuje w tym roku.Nie mam jednak najlepszych odmian-Iza Zaliwska i Blanca.Ale tak to jest,człowiek się nie zna,ale się rwie do kupna....
Zawitałam w końcu na Twoją działeczkę.Piękne kwiatki !Przyznam,że pierwszy raz zobaczyłam jak się rozwija winogron

Ja też mam,ale jeszcze młodziutki,nie zaowocuje w tym roku.Nie mam jednak najlepszych odmian-Iza Zaliwska i Blanca.Ale tak to jest,człowiek się nie zna,ale się rwie do kupna....

Witam wszystkich! Po kilku próbach załączenia zdjęć, nie udało się, ponieważ internet jest badzo obciążony. Wiadomo to jest ta godzina, popołudnie. Wieczorem jeszcze spróbuję i mam nadzieję, że komputer mnie nie zawiedzie 

Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

A czy Ktoś miał KASZTANOWCA(Ricinus)????
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie