Przez internet też można u nich zamówić.
W Katowicach nie byłam już 3 lata a kiedyś bywałam tam nawet 2 razy w tygodniu.
Poszukam coś koło Poznania, ale chyba będzie brakować jeszcze ofert.
Gdyby coś .....dam znać.
_oleander_ to, albo spóźnione, bo pewnie w maju zapomniałam, albo tak już na zapas
A, tak poważnie, to myślałam, że Aleksandry jest tylko raz w roku 12-go grudnia
PNOS ma fajna ofertę daliową i kannową! Ale jak znam życie zgodnośc gatunkowa będzie pół na pół. Marzę o tym, żeby kupić kannę Alaska i żeby ta Alaska wyrosła. W wątku kannowym trwa ciągła dyskusja nt nietrafionych zakupów.
Ponoć w Poznaniu jest PNOS na Kopaninie. Muszę sprawdzić, może zajrzę wiosną i pomacam kapersy
OLU moje gratulacje za zajęcie 1 miejsca w fajnej zabawie . Miałam kiedyś to variegate hebe ,ale padło . Teraz zbieram tylko to co wiem ,że przeżyje . Sliczne paprotki i widok na cały ogród . Sezon 2012 już rozpoczęłaś a raczej rozpoczął sie w ogrodzie . . U mnie tez już krokusy w takim samym stadium . Miejmy nadzieję ,ze jak przyjdą mrozy to nic im nie będzie
Olu widzę że otworzyłaś nowy wątek to znaczy że dzieci się wyprowadzają do nowego. W ogrodzie u Ciebie zaczyna się wiosna aż strach pomyśleć że jak przyjdzie mróz bez śniegu wszystko zniszczy. Muszę iść popatrzeć na działkę jak u mnie wygląda jak byłam ostatnio to w domku w donicy jeszcze kwitły róże.