Zapraszam z ogródka na parapet :-)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: zapraszam z ogródka na parapet :-)

Post »

Elcia ;:196 zerknełam, może być w ziemi :D
Kasik dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej. Oczywiście jeszcz będą inne kwiatuchy-trochę jeszcze ich mam :heja no i metamorfozy również będę pokazywać ;:108 To dla Ciebie
Obrazek
i cytrynka, która jeszcze czerpie energię na słoneczku :D
Obrazek
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Kontakt:

Post »

To i ja wpadłam do Ciebie z rewizytą :)
Piękne te Twoje parapety, ale ja zawsze przy okazji podglądam wnętrza :roll: i bardzo mi się podoba styl Twojego domu ;:138
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
Magic83
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2011, o 14:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam moją imienniczkę :wit Sliczne kwiatuchy. Najbardziej podoba mi się _aeschynantus_ :D no i beniaminek..zresztą- wszystkie ładne :D . Mojego beniaminka dostałam parę lat temu na urodzinki. Niestety urodziłam się w styczniu... Biedny fikusik zgubił na drugi dzień zielone i potem już nie wypuścił nowych... Za to Twój przepięknie rośnie ;:138
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

hehe, jak też tak mam, że lubię podglądnąć-mam fioła na punkcie wnętrz. To taki mój bzik, chyba większy niż ogródek
To dla Ciebie w takim razie trochę więcej mojej niewielkiej przestrzeni :;230 W niedzielę jadę krzesła kupić-będą białe, a te na strych jak goście przyjdą będą w sam raz
Obrazek
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Magic dziękuję ;:79. Chyba w jednym czasie w klawiaturkę stukałyśmy :;230 Witam serdecznie i zapraszam w moje skromne progi
Mój Beniaminek też nie przeżył, a 2 pozostałe to inny gatunek, niestety nazwy nie znam
Magic83
1000p
1000p

Post »

Wow :shock: piękne mieszkanko masz... i czy ja dobrze widzę? Tam w tle jest weranda? Moje marzenie... Prosimy więcej fotek :tan
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Magdo masz piękne i klimatyczne wnętrze. ;:138
Bardzo w moim stylu, bo ja lubię, kiedy w domu jest przytulnie i ciepło. :uszy
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Magic83
1000p
1000p

Post »

A masz może jeszcze kominek w domku? Dobrze zastanów się nad odpowiedzią, ryzykujesz, że się wprowadzę :;230
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Ależ masz piękna cytrynkę ;:138 no i jaka już spora, ile ją masz? Moja jeszcze nie jest taka piękna ale dzielnie rośnie pnąc się do góry :)
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Wnętrze przepiękne !!! Aż miło popatrzeć
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
renka1
500p
500p
Od: 10 mar 2011, o 11:56

Post »

I kwiatuszki i całe wnętrze bardzo ładne.Podobają mi się Twoje doniczki.
Pozdrawiam! Renata
Moje kwiaty doniczkowe
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny bardzo dziękuję za miłe słowa w odniesieniu do mojego domku ;:79 Bardzo się starłam żeby było przytulnie ;:224
Renka dziękuję, część doniczek będę wymieniać na jednakowe
Kasik cytrynkę kupiłam na początku tego roku, ale wystrzeliła w górę bardzo w ciągu okresu letniego-chyba zasługa tego, że na tarasie cały ten czas stoi i łapie promyki ;:3 Pięknie kwitła, a teraz rosną owocki ;:138 Jak Ci zakwitnie, to staraj się utrzymać kwiatki, bo znich później owocki się robią. Trzymam kciuki
Magic mam kominek, w którym wczoraj paliłam, bo mi coś się zimno wieczorkiem zaczyna robić
To jak z tą przeprowadzką ;:88 Moja córka co roku jeździ na obóz koło borów tucholskich :D Do funki, wiesz gdzie to jest?

Wracając do cytrynki, to ta ze zdjęcia ma miniaturowe owocki, mam jeszcze drugą (prawdziwą cytrynę), która też zawiązała owocki, ale ogólnie dopało ją jakieś świństwo i dopiero zaczyna liście puszczać, bo jej odpadły prawie wszystkie.
Mam zamiar tej zimy delektować się ich smakiem ;:215
Ach no i osłonkę dla oleandra kupiłam ;:224
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Ok zrobię tak ja mi radzisz a czy posiadasz jeszcze jakieś inne cytruski oprócz cytrynki?
Magic83
1000p
1000p

Post »

No to ja się już wprowadzam :tan
Funkę kojarzę, ale nigdy chyba sama tam nie byłam :oops: Za to mój M jeździł tam w podstawówce na biwaki :wink: Moja córka chyba też raz tam była ze swoją klasą...
A cytrusiki to najlepiej rosną z ukorzenionych gałązek. Szybciej i lepiej owocują niż te z pesteczki. Miałam (właściwie tata miał) kiedyś mandarynkę, ok.1,5 m i co roku piękne owocki dawała :D Wystarczyło raz w tygodniu zasilać nawozem uniwersalnym w sezonie.
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Magdo ja wprowadzam się z Tobą ! Siądziemy sobie przy kominku z lampką wina i będziemy podziwiały widoki
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”