Działka moja miłość i pasja
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka moja miłość i pasja
Pierwsze zdjęcie z miskantem - rewelacja.
Co ja mówię !
Nie zdjęcie piękne tylko ten właśnie zakątek ogrodu :P
Co ja mówię !
Nie zdjęcie piękne tylko ten właśnie zakątek ogrodu :P
No skarbie ,widzę że i ty lubisz trawy ozdobne.Miałam ich więcej ,ale musiałam skasować ,te urocze kwiatostany tak mi dały popalić.Jak mi się trzy lata temu wysiały to miałam na całej działce miliony trawek.Teraz już się staram nie dopuścić do tego.Ale jednak uważam też że są urokliwe.I zaczynam myśleć o większej kolekcji traw,na razie to dzieci się bawią w chowanego.Zdjęcia zamieściłaś super
- roza333
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam piękna ta Twoja działeczka,też mam takie grzybki z kamieni i widzę że tak jak ja lubisz mieć kamienie w ogrodzie,chętnie zobaczę kolejne fotki pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu. 

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Witam cię bardzo serdecznie,odpisuję na bieżąco bo mam chwilę ,właśnie robię przetwory "forumowe".Jestem wręcz zakochana w kamieniach,znajomi się śmieją bo z każdego spaceru coś przyniosę.Nawet z grzybobrania jak nie ma grzybów ,to choć parę kamyczków na pociechę.Uważam że to daje piękny efekt ,jak się połączy w ogrodzie te elementy natury:zieleń i kamień .Jeszcze mi wody brakuje ,ale pracuję nad tym.w przyszłym roku muszę ją mieć