Działka moja miłość i pasja

Zdjęcia naszych ogrodów.
X_j-a
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 11 sie 2011, o 07:52
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Działka moja miłość i pasja

Post »

A że weekend jak zwykle pracowity nie ma czasu nu zdjęcia.lecz jak motylek nas wita z zimowitem to szybko chociaż jego zdjęłam Obrazek
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pierwsze zdjęcie z miskantem - rewelacja.
Co ja mówię !
Nie zdjęcie piękne tylko ten właśnie zakątek ogrodu :P
X_j-a
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

No skarbie ,widzę że i ty lubisz trawy ozdobne.Miałam ich więcej ,ale musiałam skasować ,te urocze kwiatostany tak mi dały popalić.Jak mi się trzy lata temu wysiały to miałam na całej działce miliony trawek.Teraz już się staram nie dopuścić do tego.Ale jednak uważam też że są urokliwe.I zaczynam myśleć o większej kolekcji traw,na razie to dzieci się bawią w chowanego.Zdjęcia zamieściłaś super
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam piękna ta Twoja działeczka,też mam takie grzybki z kamieni i widzę że tak jak ja lubisz mieć kamienie w ogrodzie,chętnie zobaczę kolejne fotki pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu. :wit
X_j-a
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

Witam cię bardzo serdecznie,odpisuję na bieżąco bo mam chwilę ,właśnie robię przetwory "forumowe".Jestem wręcz zakochana w kamieniach,znajomi się śmieją bo z każdego spaceru coś przyniosę.Nawet z grzybobrania jak nie ma grzybów ,to choć parę kamyczków na pociechę.Uważam że to daje piękny efekt ,jak się połączy w ogrodzie te elementy natury:zieleń i kamień .Jeszcze mi wody brakuje ,ale pracuję nad tym.w przyszłym roku muszę ją mieć
X_j-a
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

Jeszcze się jesień na dobre nie zadomowiła a ja już tęsknię za wiosną.Dla przypomnienia jak to było pięknie Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”