Małgosiu pytasz o wodę w zimie.Nie spuszczam jej,tylko wkładam gruby styropian,jeden duży kawałek i jak woda zamarznie to staram się iść czasem i zrobić otwór w styropianie.Woda w tym miejscu nie zamarza,a w razie czego ma miejsce ,na wypłynięcie,gdyby jej przybyło.Na wiosnę mąż wykorzystuje ją do oprysków,bo mamy jeszcze 20 ha pola do uprwy

Renatko miło mi ,że podoba Ci się u mnie.Staram się,ale jeszcze nie wszystko ogarniam,mam nadzieję ,że pobyt tutaj ,pozwoli mi poznać jeszcze wiele roślin i kwiatów i sprowadzić do mojego ogrodu.
Bogusia,krytyka nie jest zła.Powoduje mobilizację,tak jest w moim przypadku.Nie chciałabym,żebyś przeze mnie nie spała

A u Ciebie już zaczęłam oglądać,jest bardzo ładnie,nie wiem dlaczego miałabym oczy zamykać?Oj Bogusia,Bogusia

Piwko bardzo chętnie,może nawet być w realu,bo chyba nie mieszkamy zbyt daleko od siebie?
Paulinko faktycznie jak kwitną rododendrony,jest cudnie,ale potem pustawo.Muszę coś dosadzić,tylko jeszcze nie wiem za bardzo co??Mam nadzieję,że pomogą mi tu wybrać coś odpowiedniego.Mam kilka zdjęć majowych ,jak kwitły ,ale zupełnie nie znam nazw,zawsze kupuję takie które się mi podobają

Uploaded with ImageShack.ushttp://img268.imageshack.us/img268/614/1002590km.jpg[/IMG][/URL]