Mam już 2 pędy nadające się na przerób,ale nie wiem co mam zrobić z tymi maluchami,które wyrastają od 6 "węzełka",chyba nie nadają się na nalewkę i do ukorzenienia za małe

Jak te dodatkowe trochę podrosną to je daj do ziemi  i tak samo z końcówką  tego pędu co będziesz  robić nalewkę. Pędy mają mieć chyba 9 przyrostów . Wiesz jak robić
  Jak te dodatkowe trochę podrosną to je daj do ziemi  i tak samo z końcówką  tego pędu co będziesz  robić nalewkę. Pędy mają mieć chyba 9 przyrostów . Wiesz jak robić   .  Przetrzymaj ścięte pędy  w lodówce  w ściereczce ok. 7 dni przed robieniem mikstury.
  .  Przetrzymaj ścięte pędy  w lodówce  w ściereczce ok. 7 dni przed robieniem mikstury.

Dalia888 pisze:Złoty Wąs można kupić na allegrooo lub Swistaku, także na Gumtree. Kobieta sprzedaje także wąsy, gotowe do zrobienia nalewki i do tego obszerny opis na 6 stronach. Ja kupiłam i jestem zadowolona. Nie ma lepszego środka na przeczyszczanie. A u mojego syna leczę liśćmi tłuszczaka pod ręką. Wszystko działa!