W Słonecznym Ogrodzie...

Zdjęcia naszych ogrodów.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: W Słonecznym Ogrodzie...

Post »

jeśli nie ma rumienia, a wystepuja objawy charakterystyczne dla boreliozy - nimi nalezy sie sugerowac... najrozsadniej wykonac test Westerblota w prywatnej przychodni, dosc kosztowny. ale to nie watek na takie szczegoly... zwracam jedynie uwage, ze z kleszczami nie ma zartow.
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

cześć,
zerkam gdzie mogę żeby mieć koncepcję na ogród, bo ja jeszcze świeższy ogrodnik niż ty :wit. Piękny ogródek, śliczne roślinki i boskie dzieciaczki. Ja też mam dwie córy tylko ciut starsze.
Mam kupę roślinek, które stoją na tarasie i czekają na wysadzenie, bo póki co ogarnęłam kawałek przed domem, a za nim.....jak po wybuchu bomby, mam nadzieję że uda nam się wysiać w końcu w ten weekend trawkę :heja.
Super, że ocaliłaś dwie jabłonki, u mnie dookoła wszyscy mają przynajmniej 1, bo osiedle wybudowane na byłym sadzie jabłkowym, który z resztą mam za siatką-a u mnie nie zostawili ani jednej, no i hamak nabyłam na stelarzu niestety.
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Lulka :D
Załóż wątek, wrzuć zdjęcia i może coś ci doradzimy wspólnie :wink:
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
JOWA
500p
500p
Od: 29 mar 2011, o 09:42

Post »

Witam,piękny masz ogródeczek.
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”