Ja mam mniej lotną tabliczkę,,UWAGA DOBRY PIES ALE MA SŁABE NERWY,,
Kocie tabliczki bardziej by mi się przydały ,bo mam 4 plus kocięta.To co zobaczyłam 3 dni temu jak moje dorosłe kotki skoczyły na psa sąsiada za siatką ..zaczynam się bardziej obawiać kotów niż mojego owczarka
U mojej sąsiadki adekwatna tabliczka na bramie jest "Uwaga, suka". Sąsiadka niezbyt miła wszak jest, ale widać ma wielkie poczucie humoru, albo całkowicie jego brak.
Ale się uśmiałam czytając to wszystko. My kiedyś też mieliśmy tabliczkę z rottweilerem, teraz mamy same malce to i tabliczki już nie ma. Ale fajnie byłoby pomyśleć o czymś takim na działkę.
Oj nie mogę, niektóre bombowe. Obwiesilabym sobie calą furtkę. Na razie mam jedną tabliczkę. "Mam dwa psy, jeden dobry, drugi zly", ale kurcze już nie aktualna, bo psów już jest 3.
Taaa.
I tak listonosz już do mnie nie wchodzi, chociaż psy są w kojcu a wypuszczane tylko na noc, albo jak na dlużej wychodzę.
Kiedyś wiedzialam, że z paczką ma przyjść,zostawilam bramkę na calą szerokość otwartą a i tak nie wszedl. Zapytalam go czy jeszcze na czerwony dywan czeka.