Wiosną budzi się życie :)))

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Wiosną budzi się życie :)))

Post »

Anjja bardzo dziękuję za odwiedziny .Rano tak wschodzi słońce że akurat uchwyciłam połowę ogrodu z rannym przymrozkiem i tak wyszło dość nietypowo te zdjęcie ale mi też się podoba
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

A tak w sumie to pomyślałam że opowiem trochę o sobie.Imię moje co niektórzy znają,mam 32 latka od dwóch miesięcy jestem szczęśliwą mamą trochę zmęczoną nieprzespanymi nocami ale szczęśliwą ,dlatego prace w moim ogrodzie idą bardzo mozolnie .Przez to że przypadkiem trafiłam na te forum postanowiłam ,że i ja w końcu zacznę upiększać ogród więc na zdjęciach nie ma aż takiej rewelacji ponieważ to dopiero początki .A co mnie najbardziej kręci to wam pokaże
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aśka czy na tych wszystkich fotkach to Ty ? NO , NO jestem pod wrażeniem ;:224 ;:224 ;:224
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

agatka123 to mój M tak bryka ja jeszcze się boję tak latać bo dopiero drugi rok zaczynam mam nadzieję że za dwa lata i ja będę mogła wziąć udział w zawodach
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

I tak jestem pod wrażeniem ;:224 Na zdjęciach widać szczęśliwą młodą mamę . Pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
oster
1000p
1000p
Od: 9 mar 2011, o 15:09

Post »

Witaj Joasiu! :wit
Ty podobnie jak ja - pod wpływem treści forum i zaangażowaniu forumowiczów w prace ogrodowe postanowiłaś poświęcić więcej uwagi swemu najbliższemu otoczeniu czyli ogródkowi :D
Robi się coraz ciekawiej i na pewno będę tu zaglądać.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Dziękuję dziewczyny również was gorąco pozdrawiam
edytaitomek
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 26 kwie 2011, o 21:21
Kontakt:

Post »

Witaj Joasiu dzięki że mnie odwiedziłaś :wit Widzę że u ciebie to ogród się dopiero formuje? :shock: niezly kawal ziemi :D a ta jazda na motorach aż ci zazdroszczę.Roślinki świetne poczekamy na jeszcze :D
Zapraszam do mnie:
Ogród Edzi-zapraszam
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

joannakr0508 pisze:Ten bazar jest w Kutnie czasami trzeba być już o 7 bo czym szybciej tym lepiej, mniej ludzi jeszcze wtedy chodzi .To ty do Kutna masz około 60 km jak jesteś z Łodzi
Niestety już nie jestem z Łodzi, ale może kiedyś będę przejazdem...
No jestem pod wrażeniem Twoich wyczynów motorowych, niestety motor to dla mnie ekstremalny sport, nie skuszę się.
Czasem wsiądę z M na skuter i tyle :)
Fotka zimowo-letnia bomba! A jak będziecie przechodzić na drugą stronę , będzie mostek? Zrób relację z obsadzania roslinami to jest najbardziej ekscytujące. ;:65 ;:65 ;:65
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

magenta przejścia przez środek nie będzie ponieważ mój nie lubi takich rzeczy przejścia są z jednej i drugiej strony

Na tym obrazku w miejscu gdzie stoi grill będzie prowadzony wodospad .
W około różne rośliny trawy iglaki karłowate ,rośliny takie jak :
miskant chiński , turzyca ,trawa pampasowa biała ,hosty,czyściec, tawułka, płomyk, kostrzewę popielatą kosaciec ,macierzanka,trzcinnik,rogownica,delosperma congestum, rącznik kasztanowiec .Z iglaków karłowatych cyprysik groszkowy, jałowiec łuskowaty, kosodrzewina,cyprysik lawsona .Z roślin wodnych i błotnych to standardowe tatarak, trzcina, rdestnice marsylię, grzybienie, lilie wodne .Rośliny skalniakowe w rogu po drugiej stronie piękny krzew o niebieskich kwiatach prusznik blue shaphire no i wiele różnych chciejstw :D
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21

Post »

Witaj Joasiu oczko przygotowane,ja bym wydłużyła strefę płytką ,to tak z mojego małego doświadczenia...podoba mi się plan nasadzeń trawiastych...mówisz ze prace posuwają się po woli a ja widzę ze całkiem szybko... :D
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Witaj maryla73ab dziękuję za odwiedziny co do strefy płytkiej zobaczę co M powie i czy mu się będzie chciało jeszcze kopać ,ale wiem że ładniej by to wyglądało. Dlatego to ma taki kształt, bo kiedyś mieliśmy basen kąpielowy z czasem z niego zrezygnowaliśmy gdyż utrzymanie go w czystości było bardzo pracochłonne .
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 16:23

Post »

Witam imienniczkę ;:167
Wasze prace idą w niesamowitym tempie, już pięknie macie, a co dopiero, jak zrealizujecie swój wodny plan ;)
Podziwiam, cudnie :)
joanna742
100p
100p
Od: 7 kwie 2011, o 10:32

Post »

Witaj Joanno. Ogród zapowiada się pięknie a oczko to moje marzenie a jak będzie jeszcze kaskada to wspaniale. Ja niestety na zagospodarowanie ogrodu jeszcze muszę poczekac ze 2 lata. Jestem pełna podziwu dla Ciebie że poza opieką nad maleństwem i pracami w ogrodzie masz jeszcze siłę na sporty ekstremalne ;:138 Będę do Ciebie zaglądac i jestem ciekawa jak będzie wyglądac oczko w pełni lata :D
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Dziękuję Asieńko za odwiedziny chciałam Twój wątek zobaczyć ale nie masz żadnego linku do swojego wątku .Śmiać mi się chcę bo same Aśki mnie odwiedzają chyba założę wątek pod tytułem "Asieńki górą " :;230 Pozdrawiam swoje imienniczki :heja :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”