Roślinki Kasi
-
- 500p
- Od: 5 mar 2011, o 08:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Roślinki Kasi
Witam
śliczną kolekcje kwiatu chów nam prezentujesz a hibiskusika jak będziesz przycinać to mogę się uśmiechnąć o szczepka ja ma czerwonego pełnego może wymiana

Chętnie się wymienię, tylko nie wiem w którym miejscu ciachnąć to cudo? 

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Witaj Kasiu
w końcu i ja dotarłam do Ciebie, ale tak to jest, że niczym sępy zlatujemy się do wąteczku kolejnej zielono-zakręconej
masz ciekawe roślinki 

- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Kontakt:
Witaj Kasiu!
nie jstem specjalistką w tej dziedzinie ale ja bym ciapknęła gdzieś w połowie, nad 3 cią gałązką od dołu
nie jstem specjalistką w tej dziedzinie ale ja bym ciapknęła gdzieś w połowie, nad 3 cią gałązką od dołu
Heliofitko dziękuję za pochwały
A co do przycięcia hibiskusa to nie jestem pewna czy tak nisko??? chociaż może tak trzeba , żeby się ładnie rozkrzewił? muszę gdzieś poszukać jak to zrobić, bo szkoda mi go zmarnować. Za kilka dni pąk mu się rozwinie to wstawię fotki

A co do przycięcia hibiskusa to nie jestem pewna czy tak nisko??? chociaż może tak trzeba , żeby się ładnie rozkrzewił? muszę gdzieś poszukać jak to zrobić, bo szkoda mi go zmarnować. Za kilka dni pąk mu się rozwinie to wstawię fotki

A dziękuję dziękuję!!! właśnie lada dzień rozwinie kwiatek. jak mi się uda pyknę fotkę 

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- AloesIk
- Od: 23 lut 2011, o 16:49
- Kontakt:

elcia1974 pisze:Masz wszystkie klasyczne objawy uzależnienia... jak my wszyscy.katkaR pisze: Za kwiatami rozglądam się wszędzie i nawet po oknach ludziom patrzę co tam ciekawego na parapetach rośnie
zdrowe "zboczenie" dobrzez ze paragrafu na to nie ma

Dziękuję 

Paragrafu nie ma, ale forumowiczów zainfekowanych tym zboczeniem ciągle przybywa, to pewnie znajdą paragraf