Po prostu mój ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
dosia
1000p
1000p
Od: 1 lut 2009, o 16:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Po prostu mój ogród

Post »

;:138 I huśtawka zajęta : ja ,Romcia a między nami wszystkie koty do miziania. ;:136
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
anna63
100p
100p
Od: 23 sty 2011, o 10:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Abym tylko nikogo nie pominęła Romo,Poziu ,Megi ,Kamyku(polny?)Dosiu dziękuję za odwiedziny ,Megi obrazki to płaskorzezby ceramiczne
Dosiu miejsce na ławeczce jest wasze a do miziania kotów ,psy się dołączyć mogą i tak się skończyć może kotów mizianie :;230
Aniu a Tobie i Neli b.dziękuję za odwiedziny w realu ;:196 brygada R (od róży oczywiście)można o Was powiedzieć , bardzo miło mi było i mam nadzieję że wkrótce znowu się spotkamy ,co do róży to myślę że drugie zdjęcie to może być ONA.Zdjęcia miejsc nowych ogrodu naszego oczywiście będą dalsze ,ale chyba dopiero w sobotę (podobno ma padać )
Dzisiaj pierwszy dzień w ogrodzie ,pracowity bardzo ,nie będę się wyrażać i nie napiszę jak mnie wszystko boli ,ale uwielbiam ten ból...
pozdrawiam Anna

Po prostu mój ogród
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu a kto go nie uwielbia, każdy z nas zakręconych ogrodników najpierw narobi się jak głupi a potem się cieszy że go wszystko boli. :;230
Na fotki czekam z niecierpliwością. ;:65 ;:65 ;:65
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57

Post »

Dotarłam i ja :)
Milin jest po prostu zachwycający!!!, myslałam, że tylko w krajach śródziemnomorskich potrafi tak obficie kwitnąć, szkoda, że długi czas mija zanim wyda pierwsze kwiaty, a że ja do niecierpliwych należę, więc waham sie z jego posadzeniem...
Aniu, u Ciebie widzę piękny, dojrzały ogród, nie to co u mnie...roślinki trzeba z lupką wypatrywać :wink:

Powiem szczerze, że Twojej "Rudej" nie znam, ale z Tobą juz sie spotkałam kiedyś :lol: , znasz też moją psiapsiółkę Olintę :D
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

ANIU i ja wpadłam sie przywitać . Piekna hortensja . Już sie dziewczyny nią zachwycały i ja również . Takie wielgachne drzewo jestem pod wrazeniem . Milin również ładny ,ale dla niego trzeba solidnej podpory i odpowiednio nasłonecznionego miejsca. Niestety takich miejsc u mnie nie ma
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
anna63
100p
100p

Post »

Grażynko na milina nie trzeba długo czekać żeby zakwitł ,zachęcam Cię abyś kupiła bo strasznie zachwyca ,jedynie śmietnik okrutny robi ;:224 mój ogród ciągle w fazie tworzenia jest (zapewne każdy tak powiedzieć może o ogrodzie swoim...)co do tego że znamy się a Twoją przyjaciółkę jakby nawet bardziej znam to liczyłam się z taką sytuacją ale ukrywać nie będę ,że mnie zaintrygowałaś ,mam też nadzieję ,że zbyt długo nie będziesz mnie trzymała w tym zaintrygowaniu :lol:
Jakuch milin faktycznie kocha słońce ale miejsca nie potrzebowałby dużo gdyby go ciąć mocno i jak drzewo prowadzić, podporę wtedy tylko na pień musiałby mieć .Choć oglądając Twój ogród faktycznie mogłabyś mieć problem z miejscem.Oj mamy problem z chciejstwami swoimi :lol:
Majeczko pracuję nad zdjęciami ale dzisiaj wbrew zapowiedziom dzień bardzo ogródkowy był :heja
pozdrawiam Anna

Po prostu mój ogród
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Niestety Aniu nie mozna mieć wszystkiego a milina mam pod oknem az 2 szt ma się piąć w górę ale jakoś mu nie po drodze
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Alionuszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2009, o 23:21

Post »

Aniu kontynuacja spotkań z brygadą R jak najbardziej wskazana...czekam na odzew... :wink:
Jestem pod wrażeniem Twoich ogródkowych zakamarków... i nietuzinkowych rozwiązań aranżacyjnych... :D
A jeszcze jakie plany... :shock:
Do szybkiego zobaczenia... :wit
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
anna63
100p
100p

Post »

Planów dużo Nelu ,ale z czasem ostatnio kiepsko...,żeby mi się chciało tak pracować jak mi się nie chce ;:223 tylko na ogród tęsknie patrzę i tyle...
Spotkać koniecznie się trzeba ,może jakoś przyszły tydzień....trzeba pomyśleć i coś ustalić :)
nie wiem czy moich tarasowców nie zacząć na spacer wyprowadzać :? Coś o ogrodzie napisać bym musiała ,zdjęcia jakieś dodać.... :?
pozdrawiam Anna

Po prostu mój ogród
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A co Ty takiego doła masz, wiosna przyszła, wszystko zaczyna kwitnąć więc weź się w garść i jakoś stań na nogi, popracuj troszkę w ogrodzie to od razu wróci radość życia. ;:3
anna63
100p
100p

Post »

Ależ to nie dół jest :D tylko do ogródka popracować iść bym chciała a iść czasu nie mam :? no i w tym problem jedynie jest ,w sobotę iść nie mogę i myślę jak tu piątek wolny wykombinować :?
pozdrawiam Anna

Po prostu mój ogród
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale taki problem to też przyprawia o doła, jak myłam okna i pracowałam w domu to aż mnie korciło wyskoczyć na chwilkę na słoneczko, tu skubnąć a tam popatrzeć i od razu lepiej mi się pracowało. ;:3
Awatar użytkownika
Jadowitka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 30 mar 2011, o 22:25
Kontakt:

Post »

Wspaniały ogród! Taki zadbany i dopracowany ;:138 . Jak dla mnie to tylko marzenie, ale czaję się na wspólny duuuuży balkon w bloku .
Mam zamiar tam coś zrobić. Mam nadzieję,że mi się uda.
Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej.? (Jean-Paul Sartre)
Moje zielone stworki
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Witaj Anno.
Gdzie te truskawki i róże wyczaiłaś?
Black Baccara to wielkokwiatowa piękność-kwiat około 7-8 cm,duże i pełne.Kolor bardzo ciemny.Dorasta nawet do 180 cm

http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.135116

Czarnej księżniczki nie znam ale te nazwy sa zupełnie mylnie podawane i trudno jest sprecyzować o jaką różę chodzi.
Noire-czyli czarne-to znowu czerwień do czerni-podobnie jak Baccara .Jednak czy to wielokwiatowa czy wielkokwiatowa-trudno ocenić.
Czekamy na Ciebie i psiaki. ;:196
Awatar użytkownika
carterka
500p
500p
Od: 29 sie 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

WOW!!!

Ale piękny ogród!! Ide oglądnąć jeszcze raz ;:138