Moje początki - Bożena

joaskal
50p
50p
Od: 24 mar 2011, o 14:52
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje poczatki Bożena

Post »

Witaj na forum! Śliczne phalaenopsis. Ja jeszcze miesiąc temu też miała tylko 3. Dzisiaj mam już 9 phalaenopsis, 1 sabotka i 2 maleńkie sadzonki zakupione od naszej forumowej koleżanki Kasi. To forum zaraża storczykomanią. :tan :tan :tan Czekam na Twoje kolejne zakupy. :wink:
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Joaskal miło że zagościłaś w moich skromnych progach ;:196 oj forum to naprawdę potrafi zarazić nie tylko storczykomanią ale ja mam taką listę chciejstw dzięki Naszemu Kochanemu Forum że ho ho ;:224 moja kieszeń tego nie będzie chyba w stanie wytrzymać :;230 na razie inwestuję w ogród który naprawdę potrzebuje ;:224 ;:224 ;:224 i roślin i kasy a storczyki też nie potrafię się im oprzeć gdyby nie budżet oj znosiłabym je do domu z każdej strony :wink:
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Witaj Basiu miło Cię gościć na razie walczę z głupotą M i poparzeniami na dwóch storczykach ale za to trzeci pięknie kwitnie i cieszy oczy :D
Awatar użytkownika
akwarybka
500p
500p
Od: 23 maja 2010, o 01:00

Post »

No to walcz, walcz i się nie poddawaj :uszy A może pokażesz tego co aktualnie kwitnie? :)
Awatar użytkownika
Ma_Go
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 4 kwie 2011, o 18:12

Post »

Witam :wit
Piękny ten nowy nabytek :tan Na pewno gumowy parapet się niedługo przyda, ja zaczynałam od 2 a po 5 miesiącach mam ich 10 i nie mam już miejsca ;:224
Tylko patrzeć jak zaczną się pojawiać nowe zdjęcia i u Ciebie :tan
Pozdrawiam wszystkich "uzależnionych" ;:196
Storczyki me ;)
JOWA
500p
500p
Od: 29 mar 2011, o 09:42

Re: Moje początki - Bożena

Post »

Witam kwiatki piękne,ale to co przykuło mój wzrok te te figurki golasków ,co do faceta to się zgadzam większośc tak wygląda nawet kogoś mi przypomina(tylko ma za mały sprzęt ta figurka :oops: ) :;230 :;230 ,ale co do kobiety to się z tymi zwisami nie zgadzam to jest dla nas kobiet obraza ,ale mam poczucie humoru i dystans do siebie więc się nie przejmuję(pewnie też posiadasz poczucie humoru jeśli takie figurki masz).
Pozdrawiam Jowita. :wit
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Kontakt:

Re: Moje początki - Bożena

Post »

Jowitko no co ty :wink: to moje pamiątki od moich serdecznych przyjaciółeczek (kupiły mi na wieczór panieński) ale co jeszcze do tego dodały nie będę zdradzać bo nie wypada tak publicznie :shock: :shock: :shock: :;230 ale miło że znalazłaś mnie i tu ;:196 a ja ta dawno tu nie zaglądałam :oops: Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”