Aga Gratuluję dziecięcia i dziecięciu gratuluję.... i współczuję tej geometrii ;)
To przedmiot, którego nie da się nauczyć na pamięć ani zrobić ściągi- trzeba zrozumieć. Przy dobrym wykładowcy nie jest trudno, gorzej jak się trafi jak ja..... podręcznik i samodzielne wnikanie, rozwiązywanie zadań. Ale zaliczyłam na 4 i mam z główki
Choć potem częściowo wróci na geodezji
Marto Bonsaiek wielce oryginalny, a ja odzyskałam troszkę ziemi do obsadzenia
Uczą nie tylko geometrii.....raczej czego NIE uczą
Geometria i ...rysunek odręczny i rzeźba.... historia cywilizacji europejskiej i ....mechanizacja.... historia sztuki i ...agrotechnika......socjologia i.... fizjologia roślin z biologią...... matematyka, informatyka, język obcy, ekologia, budownictwo i materiałoznawstwo, gleboznawstwo, drzewoznawstwo, rośliny zielne- to plon 2-óch pierwszych semestrów
Kierunek fajny, ale jednocześnie wymagający, bo i inżynierski i artystyczny zarazem. Ale nikt nie obiecywał, że będzie łatwo i słowa dotrzymał ;)
HeliofitkoPisz, pisz, ja tam lubię czytać... pisać jak widać też
Obawiam się, że liliowcoza to choroba nie tylko przewlekła, ale i nieuleczalna ;)
Cieszę się, że z Twoim jałowcem jest lepiej

Może profilaktycznie popsikać go czymś przeciwgrzybicznym?
Hosty to ten sam gatunek, ale niestety nie wiem jaki. Kupowałam "na oko" takie jasne, żeby rozjaśnić ten ciemny kąt, który mi sąsiadka zafundowała. Musisz popytać hostomaniaków.... na bank będą wiedzieć

Wyjeżdżam na plener do końca miesiąca. Gdybym zniknęła to znaczy, że nie mam dostępu do neta. Tfu!, tfu! tfu!