Ogrod Biedronki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Soczewka
1000p
1000p
Od: 9 mar 2010, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogrod Biedronki

Post »

Witaj Biedronko. Bardzo piękny ogród, czysty schludny , taki jak lubię. Róża pnąca zachwycająca i ozdoby orginalne. Podoba mi
gril (bo to gril prawda ?)
Czekam na więcej fotek , bo z tego co opisywałaś wnioskuję że musi być bardzo kolorowo w Twoim ogrodzie.

A zimy nie zazdroszczę, chociaż ostatnio i my w Polsce nie możemy narzekać na jej brak. W zeszłym roku strasznie się przeciągnęła, mrozy wyrządziły wiele strat w roślinkach a sniegu w ogrodzie miałam na metr. W tym roku ma być podobnie. Mam nadzieję, że to tylko takie gadanie.
Pozdrawiam cieplutko mimo, że u nas zimna jesień ;:196
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
biedronka171
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 9 mar 2008, o 06:56

Post »

Witam wszystkich odwiedzajacych i dziekuje za wpisy.

Dlugo nieodzywalam sie a czas tak szybko przelecial i teraz wszyscy juz szykuja sie do Swiat Bozego Narodzenia.

Moj ogrod tak jak i Wasze zasypany jest dosc groba warstwa sniegu, ale u mnie Temperatury sa o wiele wyzsze niz w Polsce-
np. niedziela zapisala sie z temperatura -36 stopni z wiatrem, ale to nie zatrzymalo mnie i mojego M od godzinnej wyprawy na biegowki do pobliskiego parku. Musze powiedziec, ze bylo sporo wiecej milosnikow bialego szalenstwa - tak ja to okreslam.
Szkoda tylko,ze niemialam aparatu ;:14 ;:14, bo moje rzesy byly biale od szronu... ;:108

Pozdrawiam wszystkich cieplo
Soczewka
1000p
1000p
Od: 9 mar 2010, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To ja już nie będę narzekała na -12 stopni. Gratuluję odwagi , bo ja przy takim mrozie nie wystawiłabym nosa z domu. Strasznie nie lubię zimna. A czy ta zima to u Was długo trwa. Kiedy robi się ciepło?
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Biedroneczko!
U mnie -5 i ja juz się trzęsę.Nawet mi się z domu nie chce wyjść :roll:
W zeszłym roku mój cedr przemarzł,ale biedaczek jakos odbił na wiosnę chociaz cięzko mu to szło.Posadziłam go ,jak się urodził drugi syn.Pierwszy ma srebrny świerk.
Ogródek zapowiada się ciekawie tylko wstawiaj więcej zdjęć.
Miłej atmosfery przedświatecznej :wit
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Awatar użytkownika
biedronka171
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 9 mar 2008, o 06:56

Post »

Witam wszystkich odwiedzajacych moj watek
Wiem, ze nie nie wstawiam zdjec i postow za czesto, chcialabym to poprawic w Nowym Roku :!: :!: :!:

Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”