Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zamiast sadzić dziś zakupione cebulki do doniczek bo takie miałam na dziś plany - to ja leczę zakwasy po weekendowych szaleństwach na stoku w Laskowej :)
ObrazekObrazek
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

a gdzie reszta wątku ?
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p
Od: 11 lut 2008, o 22:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iwonko, była awaria, poczytaj na stronie głównej, komunikat na czerwono. Wszyscy mamy obcięte ogonki :lol:
Pozdrawiam serdecznie :) Ewa
Ogródek Daisy, cz.1, cz.2, cz.3,
aktualny
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Aha Ewunia dziękuję :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Iwonko ale sobie pogadałyśmy :roll: ,poobcinali nasze ostatnie pogaduszki :cry: o nawozach naturalnych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Haniu no właśnie :) Wiesz dzisiaj siedzę przy kompie na forum i oglądam te wszystkie piękne ogrody i.... hmmm zaczynam łapać "doła" Zawsze wydawało mi się ze podobają mi się ogrody symetryczne , poukładane wszystko idealne .Ale oglądając ogrody forumowiczów podobają mi się również te ogrody typu "wiejski Ogród".Ogrody z mnóstwem kwiatów , kolorowe. Miałam jakiś plan na swój ogród ale teraz to już mam całkiem pomieszane w głowie :) Nie wiem za co się zabrać i z której strony .Chcę mieć dużo kwiatów .Wiadomo, że potrwa to latami ale bedę ku temu dążyła :) oczywiście na ile czas mi pozwoli .Ogrom czasu zajmuje mi praca ,dom,dzieci . Także czasu zawiele do budowy ogrodu to ja nie mam nie mówiąc juz o odpoczynku w nim :( noo... może w niedzielę jak zostajemy w domu to mam czas na cieszenie się swoimi "osiagnięciami " ogrodowymi :) No rozpisałam się i czas ucieka biorę sie do obowiązków domowych :)

aaaa jeszcze.... u mnie dziś piękne słoneczko zza chmur czarnych wygląda aż cieplej na sercu :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko Ty wiesz,że mi się też zaczęły podobać ogrody takie typowo wiejskie i nie tak bardzo pod linijkę,będę coś zmieniać w swoim,ale ciągle pomysły mi się kotłują po głowie i już sama nie wiem jaki będzie tego efekt :roll: :lol:
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Iwonko pięknie u Ciebie. Podobają mi się Twoje kolony i rododendron. :D :D :D

Miłego dnia Ci życzę.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Grażynko Witaj i dziękuję za odwiedziny .Równie mocno dziękuję za miłe słowa .Twoja działka natomiast jest piękna i ogromna , masz tyle możliwości . Myślę że niebawem bedziemy oglądać twoje nowe dzieła :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Halinka to obie mamy kłopot :) i pisałam już u ciebie że ja to bym dopiero ci ogród zmieniła :) masz tyle ciekawostek tam no :)
a tak poważnie to naprawdę pięknie u ciebie
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko po powrocie z ogrodu mam większy kłopot,bo moja wyobraźnia mnie zawiodła :cry: .Miałam takie plany rabat,a w oko w oko z rzeczywistością okazało się,że jednak muszę pozmieniać trochę,bo jednak gabaryty ogrodu są inne niż w wyobraźni :cry: :lol: .Teraz od nowa plan muszę robić :roll:
Cieszę się,że Ci się u mnie podoba :D .
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Iwonko dziękuję. Na pewno posadzę trawę stipę, mam już zamówioną. Koncepcja jednak ciągle mi się zmienia pod wpływem oglądania ogrodów forumków. Zobaczymy?
grazka_j - moje wątki
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Witaj grażynko z tą koncepcją to nie jesteś jedyna :) Ja również mam co chwile różne pomysły.Ciągle myślę i w myślach sadzę, przesadzam .W głowie kłębi mi się od pomysłów . Niestety niejednokrotnie po wymyślonych koncepcjach stwierdzam że raczej biudżet mi na to wszystko nie pozwoli ... i od nowa wymyślam.Inną rzeczą jest że jestem " w gorącej wodzie kompana " jak mi się coś umysli to chciałabym zrobić to wszystko naraz i to najlepiej już :) co w praktyce jest niemożliwe . Czy wy też takie jesteście niecierpliwe?
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

I mam do was jeszcze pytanie .Na allegro znalazłam drzewka owocowe karłowate

http://www.allegro.pl/show_item.php?ite ... 69#gallery

Chciałam was zapytać o opinię jak te roślinki mają się w ogrodzie i czy zima nie jest dla nich problemem ?
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Iwonko to tak jak ja. Borykam się z myślami, nie wszystko udaje mi się zrealizowac, więc znowu szukam kolejnych i tak w kółko. Mój M mnie gasi, a ja wymyślam znowu coś innego ale jak już wiem, że na pewno to chcę to nie ma zmiłuj Po trupach do celu! Powodzenia dobra duszyczko.
grazka_j - moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”