Ledwo wątek powstał, a już mam 3 strony do przerobienia!
Widzę, ze koleżanki pomogły Ci już w sprawach technicznych i nie będzie problemem dotarcie tutaj

No i będzie co oglądać
Muszę napisać słów kilka o hiacyntach. Wprawdzie pisałam to już kilka razy, ale będę powtarzać do znudzenia ;) Miałam kiedyś ok. 30 hiacyntów. W pierwszym roku były jeszcze niewielkie i kwitły małymi kwiatami, ale w drugim były już piękne! W trzecim - znikły ... Wszystkie! I nie była to sprawka nornicy.
Ponieważ wszystkie hiacynty pochodziły z jednego źródła, napisałam do ich producenta z pytaniem, co mogło sie stać? W odpowiedzi pan napisał:
Hiacynty często ulegają chorobom grzybowym, które mogą je zniszczyć, dlatego trzeba je koniecznie zaprawiać przed sadzeniem. Nie zaprawionych lepiej wcale nie sadzić. Kupiłam u tego pana następne cebulki i od tego czasu co roku wykopuję je w czerwcu, a we wrześniu zaprawiam i sadzę.
Kicia, skoro dożyła tak sędziwego wieku, musiała mieć szczęśliwe zycie

A Smynio jest uroczy, tylko ... koty nie mają kropek

a cętki ;)
Piesy też mają bardzo sympatyczne mordki
Wszystko bardzo mi sie podoba, ale oczywiście czuję niedosyt i liczę na dalesz zdjęcia, szczególnie te z szerszą perspektywą

I jeszcze w sprawach technicznych - mam prośbę! Jak wstawiasz zdjęcia, to klikaj dwa razy "enter" pomiędzy fotkami, ok? ... Wtedy nie będą się łączyc w jeden ciąg i będzie się lepiej oglądało