Przepraszam za póżną porę, ale nie wyrabiam. Chciałam wszystkich odwiedzić, a to herkulesowe zadanie.
Oczko z rybkami śliczne. Moje jakoś powoli rosną. Parę lat temu miałam też, skądś przywędrował wielki żółw i pozjadał.
Witaj sąsiadko, nasze stadko powiększa się, rośniemy w siłę. Ogród ze starymi drzewami ma klimat. Mieszkałaś przedtem w Głogowie? Na pewno jesteś teraz szczęśliwa w otoczeniu zieleni i kwiatów, wody, toż to raj. O, ja też bym chciała, ale..Będę chodzić po Waszych.
Gencjana-dziękuję za odwiedziny w moim ogrodzie.Przykro mi z powodu Twoich rybek,u nas latem koty powybierały rybki 4rafko4-miło mi że podoba się Tobie moje oczko.Odwiedzę Cię w twoim ogrodzie,tylko teraz nie mam za dużo czasu. Kingo -Witam ,cieszę się że mnie znalazłaś
Ja nadal mieszkam w Głogowie,a działke kupiliśmy 3 lata temu i nie wyobrażam sobie, aby teraz mogło być inaczej.
Jak będę miała chwilke to odwiedzę Cię od początku do końca w Twoich watkach,masz piękną kolekcje kwiatów
o rany, ale piękny ogród!! a to oczko!! przecudne!!
gratuluję i chętnie będę podglądała, jak przychodzi wiosna w Twoim ogrodzie
mam nadzieje że już niebawem
Fabiola-to nie jest Al.Wolności, tylko nasze słynne osiedle kosmiczne Potfoor-dziękuję za miłe słowa,ale Twój ogród w porównaniu do mojego to będzie cudo.
Wiosna już za progiem
Zyczę wszystkim miłego dnia ;:25
Oj,chyba wczoraj byłyśmy w tym samym sklepie, ja kupiłam tylko czerwoną sasankę, nerinę też czerwoną i groszek szerokolistny ciemno niebieski. Ciężko było mi kupić jedynie tyle, ale udało się.
Ja też chciałam kupić czerwoną sasankę,ale już nie było
Pojechałam do ogrodniczego tylko po środek na ziemiórki,bo to świnstwo zje mi śiewki ,a wyszłam ze sklepu z koszykiem roślinek.
Chyba coś z moją głową nie tak
Ja zwalczam topiąc je, właściwie to one same. Ale, żeby się udało muszą mieć żółte naczynie z woda. Miseczki, nakrętki, co tylko mam żółtego. Idą jak kamikadze.
Masz racje, obudziły się , dziś nastawiłam pierwszą topialnię .
Zostawiłam jeszcze 2 sasanki czerwone, co tak późno przyjechałaś?.
Ja tam pojechałam tylko po jutowe płachty, a nie jakieś roślinki!:wit
Mój sezon ogródkowy od wczoraj otwarty
Wczoraj posadziłam:
Rhododendron "Scarlet Wonder"
Wygrabiłam trawe ,posprzątałam na rabatach
Zrobilośmy z M otoczke wkoło oczka,w środku wysypię otoczaki ,tylko muszę poczekać aż roślinki wyjdą