Witam
Jeśli wszystkie Twoje kwiaty są tak piękne jak ten clematis to już gratuluję i czekam na kolejne zdjęcia.
Jeśli możesz to wstawiaj nie miniaturki tylko większe formaty, będzie się lepiej oglądało
Hej
Może napiszesz od jak dawna masz działkę i co na niej rośnie? Ja też poproszę o zdjęcia, widzę, że clematis to dopiero początek odsłaniania pięknych roślin.
W okolicach lutego zacznę "grzebać" w doniczkach i wtedy zapraszam. Jest tylko jeden problem - w tym roku zapomniałam podpisać doniczki gdy achimenesy kwitły, więc będzie to miks kolorów.
Co do odpowiedzi na PW to problem jest u mnie - mam za mało postów.
Pozdrawiam
Witaj Marysiu ,,widzę masz piękny ,wypasiony ogród.... róże cudowne ,
Piwonia ,,,to chyba drzewiasta ,jak ją masz długo u siebie ,,podoba mi się .
Chyba sobie sprawie taka ,ale muszę najpierw poczekać i zorientować się jakie poniosłam straty obecnośći i wyżerki saren na moim ogrodzie ,bo już widziałam że rododendrony i azalie oraz dużo innych krzaczków i drzewek ozdobnych zaliczyły .
To chyba wnusia pomagająca babci ,śliczna dziewczynka .
WITAJ MARYSIU
Śliczna, słodka blondyneczka, wiosną będzie służyła pomocą ale ile radości wniesie na działeczkę
Marysiu, ależ Ty masz kwiecistą działkę, a róże jakie dorodne krzaki. Czym Ty je podkarmiasz, że tak obłożone są kwieciem. Piwonia jak ładnie kwitnie
Pustynniki jak się wyrwały do nieba