Facet to jednak "prosty mechanizm" ;-)
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
... i perfuma w ilościach odpowiednich...
Aleście dali czadu, mało się nie polałam przy czytaniu
Ale może dajcie coś bardziej na temat, plsss.
Aleście dali czadu, mało się nie polałam przy czytaniu

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Ależ wszystko jest w temacie NaleweczkoNalewka pisze:... i perfuma w ilościach odpowiednich...
Aleście dali czadu, mało się nie polałam przy czytaniuAle może dajcie coś bardziej na temat, plsss.

- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
Ambiwalencja rozumowania dotyczy nie sfery uczuć, a logiki("Człowiek ....." Aronson). Kobiety potrafią myśleć na różne, wielowarstwowe sposoby, a mężczyźni przeciwnie - uwsteczniając tok rozumowania. Wielokrotnie popadają przez to w pewnego rodzaju abulię i wydaje im się, że dokonali prawidłowej inferencji.Administrator pisze:Aniu , jak rozumiesz w kontekście swojego postu "ambiwalencja rozumowania ,ale ta wsteczna" ?
Dziękuję z góry za wyjaśnienie.
Mam nadzieję, iż zaspokoiłam Twoją ciekawość

- Administrator
- ---
- Kontakt:
Nie interferują, tylko doprowadzają do inferencjiAdministrator pisze:Nie zaspokoiłaś mojej ciekawości mimo użycia terminów naukowych
Z czym więc interfererują mężczyźni ?![]()
lub z kim ?
A brak woli do podejmowania jakiś dezycji nie może równać się z nie pokazywaniem swoich zamiarów.. (to już raczej wyrafinowanie lub rozwaga )

I gadaj tu z facetem

- Administrator
- ---
- Kontakt:
A to przeoczenie... 
Nie będę udawał mądrzejszego niż jestem , więc proszę o wyjaśnienie użycia pojęcia inferencji mężczyzn...
Dziękuję
I wolałbym abyś pisała swoimi słowami...
, a nie cytatami z książek dla psychologów, bo ja nim niestety nie jestem 
W każdym razie ja tam wolę interferować (dodatnio
) z innymi niż inferować (źle)

Nie będę udawał mądrzejszego niż jestem , więc proszę o wyjaśnienie użycia pojęcia inferencji mężczyzn...
Dziękuję

I wolałbym abyś pisała swoimi słowami...

W każdym razie ja tam wolę interferować (dodatnio

- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Jakich książekAdministrator pisze:A to przeoczenie...
Dziękuję
I wolałbym abyś pisała swoimi słowami..., a nie cytatami z książek dla psychologów, bo ja nim niestety nie jestem
W każdym razie ja tam wolę interferować (dodatnio) z innymi niż inferować

Inferencja to nic innego jak dedukować, czy wywnioskować

- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
A ja jestem, ale też nic z tego nie rozumiem, więc nie martw się, nie jesteś sam. Zresztą to przechodzi (na dzieciAdministrator pisze:I wolałbym abyś pisała swoimi słowami..., a nie cytatami z książek dla psychologów, bo ja nim niestety nie jestem

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."