Facet to jednak "prosty mechanizm" ;-)

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
ODPOWIEDZ
eMZet
1000p
1000p
Od: 7 lip 2006, o 22:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Brawo Lilu! Wierz mi, że właśnie o to chodzi. Nie musi być jednak obwieszona jak choinka. Wystarczy z osobna każdy element ymieniony przez Ciebie.

Serdecznie pozdrawiam
Mietek.
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

... i perfuma w ilościach odpowiednich...

Aleście dali czadu, mało się nie polałam przy czytaniu ;:172 Ale może dajcie coś bardziej na temat, plsss.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
aurynka
---
Od: 26 wrz 2006, o 14:28

Post »

Nalewka pisze:... i perfuma w ilościach odpowiednich...

Aleście dali czadu, mało się nie polałam przy czytaniu ;:172 Ale może dajcie coś bardziej na temat, plsss.
Ależ wszystko jest w temacie Naleweczko :lol: Cały czas przedstawiamy między wierszami tę "wielce skomplikowaną" strukturę myślową mężczyzn :;230 Nie można tak im serwować wprost, bo właśnie przez tą minimalną jednostkę podkorową mogliby się obrazić na wieki :;230 To tak jakby miała zadziałać u nich ambiwalencja rozumowania ,ale ta wsteczna :lol: My tutaj pełnimy role adwersarzy i do oczywistego pojęcia przedstawionego przez Ciebie staramy się jedynie prezentować postawę akcesoryjną :;230 Nie wypada bowiem abyśmy zeskakiwały na inną półkę w hierarchii społecznej i aklamując to, co dla nas jest faktem - postępowały podobnie jak płeć przeciwna :;230 :wink:
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

O rany :shock:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
Administrator
---
Od: 28 gru 2006, o 10:35
Kontakt:

Post »

Aniu , jak rozumiesz w kontekście swojego postu "ambiwalencja rozumowania ,ale ta wsteczna" ?
Dziękuję z góry za wyjaśnienie.
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Admin.
aurynka
---

Post »

Administrator pisze:Aniu , jak rozumiesz w kontekście swojego postu "ambiwalencja rozumowania ,ale ta wsteczna" ?
Dziękuję z góry za wyjaśnienie.
Ambiwalencja rozumowania dotyczy nie sfery uczuć, a logiki("Człowiek ....." Aronson). Kobiety potrafią myśleć na różne, wielowarstwowe sposoby, a mężczyźni przeciwnie - uwsteczniając tok rozumowania. Wielokrotnie popadają przez to w pewnego rodzaju abulię i wydaje im się, że dokonali prawidłowej inferencji.
Mam nadzieję, iż zaspokoiłam Twoją ciekawość
:wink:
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

Nie zaspokoiłaś mojej ciekawości mimo użycia terminów naukowych :D
Z czym więc interfererują mężczyźni ? :lol: :?: lub z kim ?
A brak woli do podejmowania dezycji nie może równać się z nie pokazywaniem swoich zamiarów.. (to już raczej rozsądek , wyrafinowanie lub rozwaga )
Admin.
aurynka
---

Post »

Administrator pisze:Nie zaspokoiłaś mojej ciekawości mimo użycia terminów naukowych :D
Z czym więc interfererują mężczyźni ? :lol: :?: lub z kim ?
A brak woli do podejmowania jakiś dezycji nie może równać się z nie pokazywaniem swoich zamiarów.. (to już raczej wyrafinowanie lub rozwaga )
Nie interferują, tylko doprowadzają do inferencji :lol:
I gadaj tu z facetem :;230
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

A to przeoczenie... :wink:

Nie będę udawał mądrzejszego niż jestem , więc proszę o wyjaśnienie użycia pojęcia inferencji mężczyzn...
Dziękuję :D
I wolałbym abyś pisała swoimi słowami... :D , a nie cytatami z książek dla psychologów, bo ja nim niestety nie jestem ;:113
W każdym razie ja tam wolę interferować (dodatnio :D ) z innymi niż inferować (źle):wink:
Admin.
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 15 wrz 2006, o 23:07
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A tak ktoś tłumaczy prostotę mechanizmu męskiego :D

Obrazek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
aurynka
---

Post »

Administrator pisze:A to przeoczenie... :wink:

Nie będę udawał mądrzejszego niż jestem , więc proszę o wyjaśnienie użycia pojęcia inferencji mężczyzn...
Dziękuję :D
I wolałbym abyś pisała swoimi słowami... :D , a nie cytatami z książek dla psychologów, bo ja nim niestety nie jestem ;:113
W każdym razie ja tam wolę interferować (dodatnio :D ) z innymi niż inferować :wink:
Jakich książek :lol: To potoczna mowa :wink: Autora podałam tylko dla przykładu :D
Inferencja to nic innego jak dedukować, czy wywnioskować :lol: Czyli chodziło mi, że wydaje Wam się, iż dokonujecie prawidłowej dedukcji. :wink:
Awatar użytkownika
robert72
50p
50p
Od: 28 gru 2006, o 13:55

Post »

Aurynko co Ty piszesz do nas prostych chłopów ?
My tego nie rozumiemy... :oops:
Pozdrawiam. Robert
Basia
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 28 maja 2006, o 15:43

Post »

Dobry tekst Aurynko. Bardzo mi się podobał. ;:112
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Administrator pisze:I wolałbym abyś pisała swoimi słowami... :D , a nie cytatami z książek dla psychologów, bo ja nim niestety nie jestem
A ja jestem, ale też nic z tego nie rozumiem, więc nie martw się, nie jesteś sam. Zresztą to przechodzi (na dzieci :D). Można też to leczyć, ale tylko wtedy skutecznie, kiedy pacjent sam się zdecyduje na leczenie :lol:
aurynka
---

Post »

robert72 pisze:Aurynko co Ty piszesz do nas prostych chłopów ?
My tego nie rozumiemy... :oops:
Nie martw się :wink: Ja po prostu muszę czasami mitygować zbytnią pewność siebie niektórych osobników i wyprowadzać ich z paralogizmu na temat własnej doskonałości myślenia :;230
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”