Gdzie kota nie ma...

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Donneczka
200p
200p
Od: 16 cze 2009, o 00:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Gdzie kota nie ma...

Post »

Śliczny ogródek...jest na co popatrzec a żywopłot ekstra :D . Czy może masz fotke z widokiem na ogród w całości?
rosenstolz
50p
50p
Od: 8 sty 2010, o 23:38

Post »

Witaj Donneczko,bardzo dziękuję:)
Co do fotki to może poczekam do roztopów,bo póki co wszędzie biel,biel...Rozpoznać zbyt dużo nie można:)
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p
Od: 28 paź 2008, o 19:21

Post »

Sandro ja też przybiegłam Cię przywitać cieplutko choć na dworze minusowa temperatura :wit Ładny masz ogród bardzo podoba mi się żywopłot jest cudowny pomysłowe strzyżenie.Zajrzę do Ciebie jeszcze nie raz z przyjemnością ;:108 Pozdrawiam i zapraszam do mnie.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Również wpadłam zobaczyc nową galerię szalonej Sandry :wink:
tulipanki posadzone w jednym rzędzie stoją prawie jak żołnierzyki :wink:
zmiany zaszły ogromne,oczko mi się rownież podoba :)
miłego dnia :D
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
przemekg
1000p
1000p
Od: 9 sty 2010, o 16:59

Post »

Witaj Sandro przyszedłem z rewizytą i widzę że masz śliczny ogródek są iglaki i dużo kolorków dookoła nich też do tego dąże, a to forum jest właśnie dla ludzi z ogródkową chorobą i jej się tu nie leczy wręcz przeciwnie. Jestem tu od kilku miesięcy a już mnie się bardzo nasiliła i ogródkowych planów i zachcianek coraz więcej :wink:
Pozdrawiam
Cz. I
Cz. II
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Podoba mi się określenie "hiperaktywna", też bym tak chciała :P
I nie dziwię się zachwytom nad żywopłotem.
Z tego co piszesz to sama go przycinasz, jak jeszcze powiesz że sama trawniki kosisz to przed tobą padnę na kolana z zachwytu i podizwu.
Mam mały trawniczek i nienawidzę koszenia :twisted:
magdala

Post »

rosenstolz pisze: Mojej rodzince-która w trakcie wschodów roślin i późniejszego pikowania wielokrotnie sugerowała mi chorobę psychiczną ..
Witaj Sandro :wit Jak już wspomniała Amba i inni forumowicze -tutaj znajdziesz największą i
najbardziej doświadczoną grupę wsparcia w takich przypadkach ;:112

A tak na poważnie - świetny wątek ! Bardzo podoba mi się "rys historyczny" i ta Wasza śliczna trójka :P
Żywopłot pewnie tniesz jakimś specjalistycznym sprzętem?
Przyłączam się również do zachwytów nad budyneczkiem z drewnianymi drzwiami - super !!
Marzy mi się takie otoczenie domu (ja mam jedynie działkę :( )
Awatar użytkownika
Matemax
1000p
1000p
Od: 14 sty 2010, o 19:27

Post »

Sandro witaj ;:138 piękny ogródek, lubię ludzi którzy hodują coś na własną rękę, nowalijki piękne pozdrawiam
Awatar użytkownika
Pauli
200p
200p
Od: 4 lut 2008, o 19:29

Post »

Sandro wpadaj częściej na forum. Ciekawa jestem innych fotek ;:65
Pozdrawiam Paulina
Mój ogród
Awatar użytkownika
4rafko4
200p
200p
Od: 21 gru 2009, o 11:29

Post »

Ja też jestem ciekaw :)
marzenaF
1000p
1000p
Od: 24 sie 2009, o 11:06

Post »

Aż sie uśmiechnęłam jak przeczytałam o sadzonkach ,bo własnie byłam po rozmowie z M ,który mnie prosił,żeby zostawić choć miejsce na dywanie :shock: :roll: zupełnie nie wiem o co mu chodzi ;:224 przecież na wełnie nasiona nie rosną...... :;230 chyba :?: a jakby spróbować hahahaahhaa. Piękna przebudowa Sandro i wcale Ci się nie dziwię,ja należę do gatunku leniwiec pospolity ,a na działce byłam mega aktywna po prostu robota mi w rękach się paliła :uszy
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
rosenstolz
50p
50p
Od: 8 sty 2010, o 23:38

Post »

Witam wszystkich,ciągle czekałam na aparat żeby pochwalić sie nasionowym szaleństwem jakie mnie dopadło po sesyjnych rozczarowaniach,ale jednak wstrzymam się z zdjęciami,i poodpisuję "na sucho" :D
szafir44Dziękuję bardzo,nie wiem jak to będzie z tym moim żywopłotem,bo pospadało trochę śniegu z dachu,i zaszło "naturalne" przerzedzenie :lol: Możno jednak nie będzie tak źle,i uda mi się go wam pokazać w pełnej krasie w tym roku:)
D-M-Jak mi się podoba określenie "szalona"... :wink:
przemekg już nie przesadzajmy z tym ślicznym.. :oops: Jestem sprytna i pokazałam wam tą ładniejszą częśc!! :lol: A co do choroby to fakt,nasila się.... ;:108
coma95 właśnie mnie się też podoba:P A co do trawników..Moje psy potrafią dużo,ale tej umiejętności jeszcze nie opanowały.... :lol:
magdala zawsze myślałam że grupy wsparcia to te od cofania pewnych nienanturalnych zachowań,a nie na odwrót ;:224 A sprzęt jeden w tym roku zajechałam,i Tatuś kupił mi mocną maszynę ;:163 ...Tylko ogłuchnąć można,i jak to się mówi na śląsku "larmo" takie że sąsiadów na próbe nerwów wystawiam.. :roll:
Matemax-już byłam w Twoim wątkku,bardzo dziękuję,z tych własnoręcznie wyhodowanych największa radocha jest :tan (Twój Nick kojarzy mi się z politechniką,brrr :lol: )
4rafko4 i Pauli...wyrażam silną wolę poprawy... ;:118
MarzenaF ....Tak to jest z tymi jednorocznymi,ćwierć roku syf w domu,za to pół roku pikny ogródek LOL
poza tym na Twoim wątku przeczytałam że mąż antyki zbiera-tak się składa że ja też ,i nawet sama renowacje przeprowadzam (amatorsko oczywiście)-dlatego wierzę że M jest czuły na piękno,i zapewno cierpliwości teeż mu nie brakuje.. :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Sandro witaj piękny ogród
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Sandro. :wit
Już na pierwszy rzut okiem widać jakie postępy poczyniliście w ogrodzie.
Masz duże pole do popisu.
A skoro trafiłaś na to forum to powiem Ci jak Grzesiu już powiedział na wstępie:
- wpadłaś jak śliwka w kompot ;:112
Tu znajdziesz tyle psychicznie uzależnionych ludzi od grzebania w ziemi, że nie dasz rady się stąd wyrwać.
Ale też znajdziesz tutaj wszystko czego potrzebujesz.
Pozdrawiam wiosennie. ;:3
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

rosenstolz pisze: ....... i nawet sama renowacje przeprowadzam (amatorsko oczywiście)-dlatego wierzę że M jest czuły na piękno,i zapewno cierpliwości teeż mu nie brakuje.. :D
No popatrz, ja też......
Mam takie stare meble wygrzebane u znajomych w różnych komórkach i garażach - odchuchane i odnowione - w domku na działce :lol: :lol: :lol:
Pokaż jakieś swoje dzieło - please!!!!!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”