Gdzie kota nie ma...
- Donneczka
- 200p
- Od: 16 cze 2009, o 00:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Gdzie kota nie ma...
Śliczny ogródek...jest na co popatrzec a żywopłot ekstra
. Czy może masz fotke z widokiem na ogród w całości?

Dorota
Ogródek Donneczki
Ogródek Donneczki
-
- 50p
- Od: 8 sty 2010, o 23:38
Witaj Donneczko,bardzo dziękuję:)
Co do fotki to może poczekam do roztopów,bo póki co wszędzie biel,biel...Rozpoznać zbyt dużo nie można:)
Co do fotki to może poczekam do roztopów,bo póki co wszędzie biel,biel...Rozpoznać zbyt dużo nie można:)
Sandro ja też przybiegłam Cię przywitać cieplutko choć na dworze minusowa temperatura
Ładny masz ogród bardzo podoba mi się żywopłot jest cudowny pomysłowe strzyżenie.Zajrzę do Ciebie jeszcze nie raz z przyjemnością
Pozdrawiam i zapraszam do mnie.

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Również wpadłam zobaczyc nową galerię szalonej Sandry
tulipanki posadzone w jednym rzędzie stoją prawie jak żołnierzyki
zmiany zaszły ogromne,oczko mi się rownież podoba
miłego dnia

tulipanki posadzone w jednym rzędzie stoją prawie jak żołnierzyki

zmiany zaszły ogromne,oczko mi się rownież podoba

miłego dnia

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- przemekg
- 1000p
- Od: 9 sty 2010, o 16:59
Witaj Sandro przyszedłem z rewizytą i widzę że masz śliczny ogródek są iglaki i dużo kolorków dookoła nich też do tego dąże, a to forum jest właśnie dla ludzi z ogródkową chorobą i jej się tu nie leczy wręcz przeciwnie. Jestem tu od kilku miesięcy a już mnie się bardzo nasiliła i ogródkowych planów i zachcianek coraz więcej 

- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Podoba mi się określenie "hiperaktywna", też bym tak chciała :P
I nie dziwię się zachwytom nad żywopłotem.
Z tego co piszesz to sama go przycinasz, jak jeszcze powiesz że sama trawniki kosisz to przed tobą padnę na kolana z zachwytu i podizwu.
Mam mały trawniczek i nienawidzę koszenia
I nie dziwię się zachwytom nad żywopłotem.
Z tego co piszesz to sama go przycinasz, jak jeszcze powiesz że sama trawniki kosisz to przed tobą padnę na kolana z zachwytu i podizwu.
Mam mały trawniczek i nienawidzę koszenia

Witaj Sandrorosenstolz pisze: Mojej rodzince-która w trakcie wschodów roślin i późniejszego pikowania wielokrotnie sugerowała mi chorobę psychiczną ..

najbardziej doświadczoną grupę wsparcia w takich przypadkach

A tak na poważnie - świetny wątek ! Bardzo podoba mi się "rys historyczny" i ta Wasza śliczna trójka :P
Żywopłot pewnie tniesz jakimś specjalistycznym sprzętem?
Przyłączam się również do zachwytów nad budyneczkiem z drewnianymi drzwiami - super !!
Marzy mi się takie otoczenie domu (ja mam jedynie działkę

- Matemax
- 1000p
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Sandro witaj
piękny ogródek, lubię ludzi którzy hodują coś na własną rękę, nowalijki piękne pozdrawiam

Sandro wpadaj częściej na forum. Ciekawa jestem innych fotek 

Pozdrawiam Paulina
Mój ogród
Mój ogród
- 4rafko4
- 200p
- Od: 21 gru 2009, o 11:29
Ja też jestem ciekaw 

-
- 1000p
- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Aż sie uśmiechnęłam jak przeczytałam o sadzonkach ,bo własnie byłam po rozmowie z M ,który mnie prosił,żeby zostawić choć miejsce na dywanie
zupełnie nie wiem o co mu chodzi
przecież na wełnie nasiona nie rosną......
chyba
a jakby spróbować hahahaahhaa. Piękna przebudowa Sandro i wcale Ci się nie dziwię,ja należę do gatunku leniwiec pospolity ,a na działce byłam mega aktywna po prostu robota mi w rękach się paliła 

pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Spełnione marzenie Marzenki
-
- 50p
- Od: 8 sty 2010, o 23:38
Witam wszystkich,ciągle czekałam na aparat żeby pochwalić sie nasionowym szaleństwem jakie mnie dopadło po sesyjnych rozczarowaniach,ale jednak wstrzymam się z zdjęciami,i poodpisuję "na sucho" 
szafir44Dziękuję bardzo,nie wiem jak to będzie z tym moim żywopłotem,bo pospadało trochę śniegu z dachu,i zaszło "naturalne" przerzedzenie
Możno jednak nie będzie tak źle,i uda mi się go wam pokazać w pełnej krasie w tym roku:)
D-M-Jak mi się podoba określenie "szalona"...
przemekg już nie przesadzajmy z tym ślicznym..
Jestem sprytna i pokazałam wam tą ładniejszą częśc!!
A co do choroby to fakt,nasila się....
coma95 właśnie mnie się też podoba:P A co do trawników..Moje psy potrafią dużo,ale tej umiejętności jeszcze nie opanowały....
magdala zawsze myślałam że grupy wsparcia to te od cofania pewnych nienanturalnych zachowań,a nie na odwrót
A sprzęt jeden w tym roku zajechałam,i Tatuś kupił mi mocną maszynę
...Tylko ogłuchnąć można,i jak to się mówi na śląsku "larmo" takie że sąsiadów na próbe nerwów wystawiam..
Matemax-już byłam w Twoim wątkku,bardzo dziękuję,z tych własnoręcznie wyhodowanych największa radocha jest
(Twój Nick kojarzy mi się z politechniką,brrr
)
4rafko4 i Pauli...wyrażam silną wolę poprawy...
MarzenaF ....Tak to jest z tymi jednorocznymi,ćwierć roku syf w domu,za to pół roku pikny ogródek LOL
poza tym na Twoim wątku przeczytałam że mąż antyki zbiera-tak się składa że ja też ,i nawet sama renowacje przeprowadzam (amatorsko oczywiście)-dlatego wierzę że M jest czuły na piękno,i zapewno cierpliwości teeż mu nie brakuje..

szafir44Dziękuję bardzo,nie wiem jak to będzie z tym moim żywopłotem,bo pospadało trochę śniegu z dachu,i zaszło "naturalne" przerzedzenie

D-M-Jak mi się podoba określenie "szalona"...

przemekg już nie przesadzajmy z tym ślicznym..

coma95 właśnie mnie się też podoba:P A co do trawników..Moje psy potrafią dużo,ale tej umiejętności jeszcze nie opanowały....

magdala zawsze myślałam że grupy wsparcia to te od cofania pewnych nienanturalnych zachowań,a nie na odwrót

Matemax-już byłam w Twoim wątkku,bardzo dziękuję,z tych własnoręcznie wyhodowanych największa radocha jest

4rafko4 i Pauli...wyrażam silną wolę poprawy...

MarzenaF ....Tak to jest z tymi jednorocznymi,ćwierć roku syf w domu,za to pół roku pikny ogródek LOL
poza tym na Twoim wątku przeczytałam że mąż antyki zbiera-tak się składa że ja też ,i nawet sama renowacje przeprowadzam (amatorsko oczywiście)-dlatego wierzę że M jest czuły na piękno,i zapewno cierpliwości teeż mu nie brakuje..

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Sandro witaj piękny ogród
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Sandro.
Już na pierwszy rzut okiem widać jakie postępy poczyniliście w ogrodzie.
Masz duże pole do popisu.
A skoro trafiłaś na to forum to powiem Ci jak Grzesiu już powiedział na wstępie:
- wpadłaś jak śliwka w kompot
Tu znajdziesz tyle psychicznie uzależnionych ludzi od grzebania w ziemi, że nie dasz rady się stąd wyrwać.
Ale też znajdziesz tutaj wszystko czego potrzebujesz.
Pozdrawiam wiosennie.

Już na pierwszy rzut okiem widać jakie postępy poczyniliście w ogrodzie.
Masz duże pole do popisu.
A skoro trafiłaś na to forum to powiem Ci jak Grzesiu już powiedział na wstępie:
- wpadłaś jak śliwka w kompot

Tu znajdziesz tyle psychicznie uzależnionych ludzi od grzebania w ziemi, że nie dasz rady się stąd wyrwać.
Ale też znajdziesz tutaj wszystko czego potrzebujesz.
Pozdrawiam wiosennie.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No popatrz, ja też......rosenstolz pisze: ....... i nawet sama renowacje przeprowadzam (amatorsko oczywiście)-dlatego wierzę że M jest czuły na piękno,i zapewno cierpliwości teeż mu nie brakuje..
Mam takie stare meble wygrzebane u znajomych w różnych komórkach i garażach - odchuchane i odnowione - w domku na działce

Pokaż jakieś swoje dzieło - please!!!!!!!