Kolorowy ogród Geni -Cz.9
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Piterku ,teraz rzeczywiście jest kolorowo a jak mówiłam ,jestem marudą pewnie zbyt opatrzył mi się mój ogród a zobaczyłam sporo innych ogrodów i już mi się tak nie podoba .
Piotr te wolne przestrzenie tak na prawdę nie są wolne tak jest mnóstwo cebul które straciły liście tak że wiosną w tych miejscach będą kwitły kwiaty cebulowe takie jak krokusy,ranniki ,pierwiosnki ,cebulice,hiacynty czosnki ,żonkile ,tulipany ,mam ich tysiące . Liście od irysów obcięłam więc i one nie zajmują już tak dużo miejsca choć nowe już wypuściły .
Genia
Piotr te wolne przestrzenie tak na prawdę nie są wolne tak jest mnóstwo cebul które straciły liście tak że wiosną w tych miejscach będą kwitły kwiaty cebulowe takie jak krokusy,ranniki ,pierwiosnki ,cebulice,hiacynty czosnki ,żonkile ,tulipany ,mam ich tysiące . Liście od irysów obcięłam więc i one nie zajmują już tak dużo miejsca choć nowe już wypuściły .
Genia
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Witaj Geniu !
Pamiętam o zdjęciach dla Ciebie ( muszę prosić znajomego) Szkoła mnie pochłania ostatnio.
Pięknie kwitną u Ciebie Geniu różyczki, moje te co bardziej chorowały, nie zakwitną drugi raz.
Patrzę na fotki i widzę, że Twój sąsiad ma ''łysy'' ogród, szkoda, że nie można zaanektować kawałka dla Ciebie !
:P
Pamiętam o zdjęciach dla Ciebie ( muszę prosić znajomego) Szkoła mnie pochłania ostatnio.
Pięknie kwitną u Ciebie Geniu różyczki, moje te co bardziej chorowały, nie zakwitną drugi raz.
Patrzę na fotki i widzę, że Twój sąsiad ma ''łysy'' ogród, szkoda, że nie można zaanektować kawałka dla Ciebie !
:P

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Dzięki Polu to już ostatnie tak piękne kwitnieniePola42 pisze:Gieniu, u Ciebie tak kolorowo ! Niby już jesiennie a wciąż jeszcze letnio.Większośc ogrodników narzeka,że teraz takie bezkwiecie, że już ogrody robią się nieciekawe ... A okazuje się, że przy odrobinie pomysłowości w doborze roślin , może być pięknie.Pozdrawiam:)