W moim ogrodeczku:)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 lis 2009, o 14:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: W moim ogrodeczku:)
Witaj
Dziękuję za wizytę w moim ogrodzie.
Podoba mi się Twoja kompozycja - przewrócona donica i kamienie
pozdrawiam Elżbieta
Dziękuję za wizytę w moim ogrodzie.
Podoba mi się Twoja kompozycja - przewrócona donica i kamienie
pozdrawiam Elżbieta
Witam po długiej przerwie włłaściwie to cały czas jestem tylko w waszych ogrodach Są piękne cieszą oczy i serce w zimne dni dziękuję .ZROBIŁAM trochę zmian u siebie powstał skalniak maskujący szambo nasadziłam sporo cebulowych .czekam z niecierpliwością na wiosnę .POZDRAWIAM wszystkich właścicieli ogrodów...

-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Lalciu !
Na szczęście masz już za sobą kłopoty z komputerem, ja też przez to przeszłam. Teraz będziesz mogła pokazywać więcej swojego ogrodu.
Widzę,że grupujesz rośliny po kilka, to fajny pomysł, stworzą efektowne grupy i nie będzie wrażenia chaosu. Podoba mi się pionowy stojak z brzozowych kijów, raz z lobelią , raz z pelargonią - a może masz ich kilka? Ja też lubię nasturcje !
Życzę radości w tworzeniu ogrodu!
Na szczęście masz już za sobą kłopoty z komputerem, ja też przez to przeszłam. Teraz będziesz mogła pokazywać więcej swojego ogrodu.
Widzę,że grupujesz rośliny po kilka, to fajny pomysł, stworzą efektowne grupy i nie będzie wrażenia chaosu. Podoba mi się pionowy stojak z brzozowych kijów, raz z lobelią , raz z pelargonią - a może masz ich kilka? Ja też lubię nasturcje !
Życzę radości w tworzeniu ogrodu!
Dziękuję Tamaryszku za odwiedziny i jeszcze raz podziw dla Twojego królestwa. 

- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Lalcia wśród zakręconych ogrodniczek
pozdrawiam

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
-
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj JOLU, pospacerowałem trochę po Twoim ogrodzie, szkoda że tak rzadko pokazujesz zdjęcia , mam nadzieję że teraz zimową porą znajdziesz więcej czasu by je pokazać .
Fajnie że zajrzeliście do mnie jestem za mało aktywna wiem i przepraszam
mało mam zdj. z lata teraz jeszcze zepsuł mi sie aparat ale wiosną postaram sie wstawiac wiecej zdj. Tadeuszu Pestko teraz ide pospacerowac po waszych ogrodach

- kasia_rom
- Od: 5 paź 2008, o 12:32
Jolu! Przyszłam z rewizytą do Twojego ogrodu

Ślicznie jest u Ciebie!Piękne kompozycje z kamieniami!I te brzozowe ! Brawo!
Roślinki dopieszczone!
Masz śliczne oczko i są w nim rybki

Czy masz dużo różyczek? Napisz coś o nich

-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj ! Czekamy na zdjęcia ! Najlepszego w Nowym Roku !
KASIU dzięki że wpadłas .Oczko zrobiliśmy minionej wiosny,oglądając póżniej na forum widzę że zabrakło w nim półek na rośliny .Myślę na wiosnę to poprawić,Rybek mam 7 i zostały w oczku,ciekawa jestem czy przeżyją?Oczko ma 80 cm głębokości i miałam problem co z nimi zrobić.Będę miała najwyżej nauczkę
R,óż nie mam za wiele,dwie pnące kupione w ubiegłym roku ,puszczone na kratkę podobną do twojej.Nazw ich nie pamiętam rózowa pachnąca na L ,druga bordowa planuję między nie dać clematis biały JAN PAWEŁ.Trze,cia to renesansowa dostałam w prezencie,już wiem że ją nie wsadziłam w dobrym miejscu.jeszcze parę małych zdechlaczków i tyle.Zdechlaczki zasilę na wiosnę odżywką z pokrzyw może ruszą.Czekam z tęsknotą do wiosny, jak chyba wszyscy z tego forum pozdrawim 

TAMARYSZKU dzięki za życzenia,obiecuję niedługo wstawić zdjęcia 

- kasia_rom
- Od: 5 paź 2008, o 12:32
Joluś!
Oczko wygląda świetnie z tymi roślinkami na brzegu! Przecież masz pływającą, chcesz rozbierać całe oczko? Może po prostu coś do środka wstawić i na tym umieścić roślinki?
Dla rybek to chyba wystarczająca głębokość, tak czytałam, powinny wytrzymać
Róże z powojnikami wyglądają cudnie! Sama tak nie mam, ale widziałam u innych forumek.
Będzie pięknie jak Jan Paweł poprzeplata się z tymi kolorkami
Koniecznie zadbaj o zdechlaczki
, odwdzięczą się

Oczko wygląda świetnie z tymi roślinkami na brzegu! Przecież masz pływającą, chcesz rozbierać całe oczko? Może po prostu coś do środka wstawić i na tym umieścić roślinki?
Dla rybek to chyba wystarczająca głębokość, tak czytałam, powinny wytrzymać

Róże z powojnikami wyglądają cudnie! Sama tak nie mam, ale widziałam u innych forumek.
Będzie pięknie jak Jan Paweł poprzeplata się z tymi kolorkami

Koniecznie zadbaj o zdechlaczki