Ten widok lasu za płotem.........cudowny

Najbardziej zazdraszczam porannej kawki w otoczeniu leśnych zapachów- tego nie kupi się w żadnym hipermarkecie

No właśnie .......a na co będziesz polował tej jesieni

Miłego dnia

Krzysiu, jakby Ci to powiedzieć...bishop pisze:Ale fajne, klimatyczne zdjęcie. Aż zapachniało w powietrzu jesienią
Oj tak Danusiu, i zamierzam dokupić czerwoną hortensję ale taką z czerwonawymi liśćmi...Frida pisze:Masz wymarzone miejsce dla różaneczników i hortensji oraz wszelkich innych cieniolubów.
Rzeczywiście - teraz jest idealnie!!!Cynthia pisze:A przy letnich upałach taki lekki półcień jest jak znalazł Exclamation Very Happy
Był moment w pierwszym roku po posadzeniu że dała dwa-trzy kwiatki różowe, ale później już obie na niebiesko czwarty raz. Nie jest tak zagospodarowany jak Twój piękny ogród , ale można parę miłych chwil w weekend spędzić.Judyta pisze:Piękna hortensja ( chyba )-zawsze kwitnie na niebiesko? Od dawna rośnie w Twoim ogrodzie?
Masz moje słowo że będę pokazywał - ogród oczywiście...danutab pisze:Andreju piękne te ogólne widoki ładnie się prezentuje twój ogród.
Rób ich więcej i pokazuj.
Cieszę się ze Ci się podoba Ewo.evluk pisze:Piękna, leśna działka Andrzeju Smile
Miło że budzi pozytywne emocje!lukasz4511 pisze:
Witam Cię Andrzeju! Twój ogród jest naprawdę rewelacyjny. widzę że dookoła lasy -cudnie,! Pozdrawiam!
Cieszę się podwójnie , że Cię miło zaskoczyłem i że moje róże Ci się spodobały.Romualda Witczak pisze:Nie myślałam Andrzeju że tak szybko będę Ci mogła pogratulować a jest czego piękne róże ,
Andrzej Max pisze: Nie jest tak zagospodarowany jak Twój piękny ogród
Noo, nie powiedziałbym, bo wprowadziły się dopiero 2-3 lata temu, wcześniej ich nie było - tak naprawdę po tym jak posadziłem im "pokarm" czyli krokusy, tulipany lilie i korony cesarskie ( miały odstraszać zapachem, a zostały pokarmemNalewka pisze:Oooo, mamy coś wspólnegoNornice
![]()
Masz na nie jakiś sposób, czy zostawiasz im wolne pole? Właściwie to one są u siebie i ty tam tylko gościsz, a nie odwrotnie