Skromna kolekcja początkujacej cz.2

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja do mycia jestem ostatnia a ile się naflugam przy nich szok i wstyd przy okazji :oops: i zawsze muszę się znieczulić jakimś pifkiem :oops: i jestem na tyle oryginalnym przypadkiem, iż zawsze zostawiam smugi za chiny nie wiem jak umyć by ich nie było :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś ja Ci nie pomogę, bo nie wiem od czego te smugi zależą. Raz ich nie ma, raz są ... Ale gdzieś czytałam, że nie powinno się myć okien, jak świeci na nie słońce, bo wtedy robią się smugi...
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35

Post »

wiem wiem dlatego zawsze myję jak słońca nie ma :wink:
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Ja też nie lubię myć okien ale muszę bo inaczej nic przez nie widać nie będzie :twisted: Pryskam clinem oraz sucha ściereczka i do dzieła....zawsze to robię jak nie ma słońca :wink:
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p
Od: 10 cze 2009, o 14:23

Post »

Ja jedno też w słońcu myłam, bo nie miałam czasu tyle czekać, aż pójdzie dalej :D Musiałam wykorzystać moment, że mój mały pomocnik poszedł do ogrodu się bawić, a jak smyk nie wchodzi na krzesło, nie psika płynem i sam nie stara się wycierać szyb ściereczką to mycie okien idzie zdecydowanie szybciej :lol:
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

;:112 Nie lubicie myć okien. W starym mieszkaniu mieliśmy podwójne okna wys. 3m szer. 4,5m a okien w całym domu było 5 nie licząc 2 balkonów wysokich na 3,8m. Okna na górze jeszcze były dzielone na malutkie prostokąciki. Z mamą 2 dni nam się schodziło żeby to wszystko pomyć :twisted:
Awatar użytkownika
Mama Aguni
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 11:48

Post »

Dlaczego nikt nie wymyślił jakiejś maszyny do okien?Obrazek tak jak zmywarki czy odkurzacza. Jak ja nie cierpię myć okien Obrazek
Pozdrawiam Teresa
Agunia i ja
Galeria
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

Oj przydał by się taki męski serwis sprzątającyObrazek
Awatar użytkownika
asiula13
1000p
1000p
Od: 16 cze 2009, o 11:15
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

;:25 to prawda z tym myciem okien. u mnie niedaleko są fabryki paneli i od ich strony mam zawsze okna jakby tłuste :evil: trzeba je szorować, a smugi i tak zazwyczaj zostają :evil: :evil: ja wycieram ręcznikiem papierowym :D
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mama Aguni pisze:Dlaczego nikt nie wymyślił jakiejś maszyny do okien?Obrazek
Teresko jest odkurzacz z Zelmera, który posiada nasadkę do mycia okien parą. Nawet zastanawialiśmy się nad jego kupnem... ale obawiam się, że niebardzo się to będzie sprawdzało :?
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

Wymyślili też okna samoczyszczące :? , ciekawe czy naprawdę to działa.
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu ja myślę, że nie działa. Nie ma to jak dwie łapki ...
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lut 2009, o 20:29

Post »

No właśnie, tylko czemu to muszą być zawsze nasze łapki :?
A moja Mama np. lubi myć okna i robi to tak szybko ,że ja nie mam szans , żeby Jej dorównać :? No tak , ale Jej kwiaty rosną choć o nie specjalnie nie dba :roll:
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Awatar użytkownika
Mama Aguni
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 11:48

Post »

karolaipiotr pisze:No właśnie, tylko czemu to muszą być zawsze nasze łapki :?
Oto jest pytanie! Obrazek
karolaipiotr pisze:A moja Mama np. lubi myć okna i robi to tak szybko ,że ja nie mam szans , żeby Jej dorównać :? No tak , ale Jej kwiaty rosną choć o nie specjalnie nie dba :roll:
Obrazek podobno mamy tak mają ,są lepsze od nas Obrazek, tylko ja jakiś nieudany egzemplarz jestem Obrazek bo Agunia lepsza jest ode mnie ObrazekObrazek
Pozdrawiam Teresa
Agunia i ja
Galeria
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p
Od: 24 sty 2009, o 10:34

Post »

Karolko pospacerowałam sobie po Twoim balkonie...bajeczny jest, tyle różnokolorowych kwiatów. No i pięknie zakwitła Ci Hojka.
Kolejna udana wycieczka do Gdańska...za każdym razem wybieracie inne ciekawe miejsca. Zauważyłam też, że przepływaliście promem na ,,moją,, stronę, ale chyba nie pokusiliście się, żeby przedzierać się przez te chaszcze.

Kasiu po prostu się nie zrozumiałyśmy w sprawie zamku, ale teraz już wszystko jest jasne :D W jakim celu miał służyć to rzeczywiście nie wiadomo...tyle pomieszczeń, kościół, basen. Do celów mieszkalnych to nawet dla setki ludzi byłby o wiele za duży.
Niby wg architektów dawno powinien popaść w ruinę a o dziwo świetnie się trzyma, myślę, że tak szybko nic się z nim nie stanie...mam tylko ogromną nadzieję, że szybko zostanie wykończony. Pewna jestem, że gdyby ktoś pobierał opłaty za zwiedzanie tego miejsca to właściciel zebrałby niemałe pieniądze, które mógłby przeznaczyć na wykańczanie, ale to moja skromna sugestia.
Pozdrawiam, Paula
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”