Jakie śliczności! Ten ostatni, w zbliżeniu - super paszczka Ten jeden kaktusiak ma owocka...? I cudowny nakrapiany storczyk... Mam nadzieję, że fiołki będą się ślicznie rozrastać, szczególnie pilnie będę kibicować pstrokatemu
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników" Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Po dłuższej nieobecności pragnę stwierdzić że jestem chora juz na fiołkomanię..... lekarstwa ponoć nie ma poza niekonwencjonalnymi- nowymi fiołkami.. póki co przedszkole listkowe.....ale i są juz maleństwa ...zdjęcia już wkrótce...
Posiadam tez ogródek warzywny i część podworza do gospodarowania...w ogródku same warzywa...rzadko tam bywam i od następnego roku już rezygnuję z tej działeczki...za namowa mojej mamusi- która wkłada tam 90 % pracy.....nie ma już sił..ale będe wpadała tam od czasu do czasu...a oto zdjęcia......
Zostało pokazać z grubsza balkonowe ukochane pelargonie bluszczolistne...po 10 dniach urlopu trochę zmarniałe...a najstraszniejsze jest to że znowu wyjeżdzam....ale listki fiołków odmianowych biorę ze sobą... :P
aptenia:
kwietnienie odbyło się jak byłam poza domem...ale znowu sa pąki...a ja znowu wyjeżdzam....