Ogród -hal1959 cz.3
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu wczoraj chciałam przesłać zdjęcia i nie dało rady ,jakaś awaria była chyba ,bo faktycznie forum nie działało
Dzisiaj więc to robię,a prace ogrodowe jak zwykle do przodu ,bo ciepło było jak latem,na termometrze o w ogrodzie było 35 st,teraz tylko kilka ,ale zapowiada się na to samo co wczoraj,dzisiaj wyjeżdżam na 3 dni,jak ja zostawię ogród

Teraz bzyczki

A teraz drastyczne (obrzydliwe),byłam w szoku jak to zobaczyłam ,dopiero jak zgrałam na komputer,nie było tego widać,i nie wiem co to za robactwo.(ale będziecie mnie wyzywać za te zdjęcia
)
Chyba,że ktoś się chce odchudzać,sprawdziłam,nie da się jeść patrząc na nie

Dzisiaj więc to robię,a prace ogrodowe jak zwykle do przodu ,bo ciepło było jak latem,na termometrze o w ogrodzie było 35 st,teraz tylko kilka ,ale zapowiada się na to samo co wczoraj,dzisiaj wyjeżdżam na 3 dni,jak ja zostawię ogród

Teraz bzyczki

A teraz drastyczne (obrzydliwe),byłam w szoku jak to zobaczyłam ,dopiero jak zgrałam na komputer,nie było tego widać,i nie wiem co to za robactwo.(ale będziecie mnie wyzywać za te zdjęcia

Chyba,że ktoś się chce odchudzać,sprawdziłam,nie da się jeść patrząc na nie

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- roslynn
- 1000p
- Od: 15 lut 2008, o 12:12
Chciałam sobie kupić takie buty do trawnika ale u nas to jakoś nic na ten temat nie słyszeli.
Zastanawiam sie jak inaczej można po nakłuwać trawnik. Próbowałam widłami ale to jest straszne, zbyt wielki obszar.
Muszę coś wymyślić.
Owady fajne, ładne fotki
U mnie też już coś brzęczy ale jeszcze sie nie przyglądałam
Zastanawiam sie jak inaczej można po nakłuwać trawnik. Próbowałam widłami ale to jest straszne, zbyt wielki obszar.
Muszę coś wymyślić.
Owady fajne, ładne fotki

U mnie też już coś brzęczy ale jeszcze sie nie przyglądałam
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś zauważyłam,że żurawki zakpiły sobie z zimy,a były głęboko pod śniegiem i nic im nie jest
Fotki ble....,masz rację
Sabinko w każdym ogrodniczym powinny być,na allegro na pewno są i to jest tanie,ale nie pamiętam ile płaciłam
.Słyszałam o takich widłach ,ale nie mam
.Teraz już bzyczków będzie masa
,dla nich to ta pora 

Fotki ble....,masz rację

Sabinko w każdym ogrodniczym powinny być,na allegro na pewno są i to jest tanie,ale nie pamiętam ile płaciłam

- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witaj Halinko.
Jakie spore juz masz tulipany, hiacynty zaraz rozkwitną, a żurawki -sliczne. Te bzyki w super zbliżeniu. Jedno to osa, a to duże to nie wiem chyba jakiś bąk??Halinko czy fe sadzonki fuksji od Ciebie trzeba przyciąć z wierzchu?? Czy tak jak wsadziłam do doniczki to niech rosną??Pozdrawiam Cie serdecznie i cieplutkiego dnia życzę./ ;:12
Jakie spore juz masz tulipany, hiacynty zaraz rozkwitną, a żurawki -sliczne. Te bzyki w super zbliżeniu. Jedno to osa, a to duże to nie wiem chyba jakiś bąk??Halinko czy fe sadzonki fuksji od Ciebie trzeba przyciąć z wierzchu?? Czy tak jak wsadziłam do doniczki to niech rosną??Pozdrawiam Cie serdecznie i cieplutkiego dnia życzę./ ;:12
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Halinko, foty - genialne, a spódniczka latawca, uchwycona bezbłędnie.
Sama bym taką nie pogardziła, zwłaszcza, że suknia z piór,
była w zeszłym roku, najbardziej rozrywaną kreacją Haute Couture !
http://www.stylistka.pl/cala-w-piorach-na-karnawal/

Sama bym taką nie pogardziła, zwłaszcza, że suknia z piór,
była w zeszłym roku, najbardziej rozrywaną kreacją Haute Couture !
http://www.stylistka.pl/cala-w-piorach-na-karnawal/