Pozdrawiam
leszczyna - viewtopic.php?t=22562
 Pospacerowałam, pooglądałam i jestem pod wrażeniem, co kawałek ziemi z człowieka potrafi wyciągnąć
 Pospacerowałam, pooglądałam i jestem pod wrażeniem, co kawałek ziemi z człowieka potrafi wyciągnąć  Ja też każdą wolną chwilkę to w ogródku bym spędziła i ziemię między palcami przesypywała
 Ja też każdą wolną chwilkę to w ogródku bym spędziła i ziemię między palcami przesypywała  ale nic na to  nie poradzę, że ja to kocham i już
 ale nic na to  nie poradzę, że ja to kocham i już  a co do problemów to każdy je ma nawet ja i nieraz myślę sobie jak inni sobie radzą, bo mi czasami nerwy już puszczają , ale to mija i znowu jest ok
 a co do problemów to każdy je ma nawet ja i nieraz myślę sobie jak inni sobie radzą, bo mi czasami nerwy już puszczają , ale to mija i znowu jest ok  . Rozpisałam się a ja do Ciebie z pytaniem. Napisałaś, że masz czereśnie zdrowe, bo przechytrzyłaś nasionnicę trześniówkę, ale co dokładnie zrobiłaś, bo ja też mam czereśnię i ma zawsze robale
. Rozpisałam się a ja do Ciebie z pytaniem. Napisałaś, że masz czereśnie zdrowe, bo przechytrzyłaś nasionnicę trześniówkę, ale co dokładnie zrobiłaś, bo ja też mam czereśnię i ma zawsze robale  Pozdrawiam Bogumiłka.
 Pozdrawiam Bogumiłka.
 ale pani na poczcie powiedziała, że jutro już powinnaś je dostać po południu
 ale pani na poczcie powiedziała, że jutro już powinnaś je dostać po południu  wsadziłam Ci jeszcze jedną szczepkę hibiskusa czerwonego domowego. Jak Ci się spodoba to go sobie  zostaw i niech Ci rośnie wysoko
 wsadziłam Ci jeszcze jedną szczepkę hibiskusa czerwonego domowego. Jak Ci się spodoba to go sobie  zostaw i niech Ci rośnie wysoko  Pozdrawiam Bogumiłka
 Pozdrawiam Bogumiłka  

i na
 i na   Ja mam dzisiaj lenia i posiedzę sobie przy
 Ja mam dzisiaj lenia i posiedzę sobie przy  ile się da
 ile się da  nadrobię wszystkie zaległości
 nadrobię wszystkie zaległości 

nic nie ma
 nic nie ma  napisz jeszcze raz do mnie
 napisz jeszcze raz do mnie 

Będziesz miała wcześnie marchewkę dla swoich bajdelków.
  Będziesz miała wcześnie marchewkę dla swoich bajdelków.