Skrawek skrawka
naprawdę świetnie u ciebie wszystko rośnie i wygląda, moje iryski dopiero niedawno z ziemi wyszły..
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Dziewczyny Dzięki za odwiedzinki
Mur straszy ,chciałam pomalowac na biało ,ale mój m.powiedział zostaw może coś lepszego się wymysli ,i tak czekam aż się coś wymysli.Posadziłam 3 winobluszcze ,jaśmin i 2 passiflory .
Jaśmin uległ wypadkowi a dokładniej podpaleniu przez mojego m. i nie wygląda najokazalej.Jedna passiflora radzi sobie całkiem nieźle ,ale druga coś marnieje ,nie wiem czemu może miejsce jej nie odpowiada .
a to mój nowy nabytek Albopicta

Passiflory

biedny jasmin

no i jeszcze irysek

Mur straszy ,chciałam pomalowac na biało ,ale mój m.powiedział zostaw może coś lepszego się wymysli ,i tak czekam aż się coś wymysli.Posadziłam 3 winobluszcze ,jaśmin i 2 passiflory .
Jaśmin uległ wypadkowi a dokładniej podpaleniu przez mojego m. i nie wygląda najokazalej.Jedna passiflora radzi sobie całkiem nieźle ,ale druga coś marnieje ,nie wiem czemu może miejsce jej nie odpowiada .
a to mój nowy nabytek Albopicta

Passiflory

biedny jasmin

no i jeszcze irysek

- Agawa
- 1000p
- Od: 4 wrz 2008, o 10:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aniu , podziwiam Twój skrawek. Piękne hosty, piwonia już taka wyniosła.
Pytałaś u Ani Kropelki o identyfikacje host,, więc wprawdzie Ci nie pomogę, ale moze tam znajdziesz:
http://www.hostazahrada.sk/
Pytałaś u Ani Kropelki o identyfikacje host,, więc wprawdzie Ci nie pomogę, ale moze tam znajdziesz:
http://www.hostazahrada.sk/
Aniu ładnie zagospodarowujesz teren. Problem z murem... skąd my to znamy. Ja mój beton zasłonię lamelami bo nie mogę na niego patrzeć 

Pozdrawiam. Agnieszka.
Moje ogródkowe początki
Moje ogródkowe początki
Witajcie dziewczyny Dzięki za odwiedziny ,
Mario zasmuciłaś mnie troszkę ,ja posadziłam passiflory bo wydawało mi się ze rosną dość szybko ,Lidko Dzięki za link ,
Lidko i Agnieszko mam na imie Aska
Byłam dzisiaj z m. w Leeds Castle ,jest to urocze miejsce z pieknymi ogrodami i ciekawą roślinnością .
postanowiłam wam pokazać kilka fotek z tego uroczego miejsca

[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/98a ... bc61d.html]
[/Ubko
Mario zasmuciłaś mnie troszkę ,ja posadziłam passiflory bo wydawało mi się ze rosną dość szybko ,Lidko Dzięki za link ,
Lidko i Agnieszko mam na imie Aska
Byłam dzisiaj z m. w Leeds Castle ,jest to urocze miejsce z pieknymi ogrodami i ciekawą roślinnością .
postanowiłam wam pokazać kilka fotek z tego uroczego miejsca

- grazka2211
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne te ogrody.Uwielbiam takie podziwiać bo wiem ile przy tym musi byc pracy.Asiu Twój ogródek również boski.Nie stety nie mam pomysłu na Twój muek chociaż ja zasłaniam wszystko co mogę roślinami które lubią się piąć lub rosną wysokie.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .