Kwiatki A
Moje wlasnie kiełłują a posadziłan 16 jeśli sie nie mylę . Wieczorem wstawie zdjęcie u siebie i sprawdze ile to one sie wykluwają. Pozdrawiam no i nie mogę sie tu napatrzeć na kaleuski. A moze właścicielka tych pięknych okazów mi poradzi kiedy mam zacząć je uszczykiwać zeby mi sie tak pieknie rozkrzewiły?
Kwiatki a
Zapomnialam jeszcze o jednej pokrzywce [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d96 ... 2ad72.html]
[

- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kolejne cudeńka
Paproteczka przecudna, difcia śliczna i jaka ogromna. Mi się nigdy jej pielęgnacja nie udawała
A begonki przecudne, niech szybciutko sie przyjmują i rosna jak na drożdżach 

Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
Kwiatki a
Dzięki za miłe słowa. Moja difcia jeszcze rok temu nie była taka ładna. Zostala totalnie zalana przez mamę i zaczeła gnić, no to ja ją ciach do drugiej doniczki i koniec podlewania az ziemia totalnie wyschła i potem znowu przesadzanie i jak ruszyła z kopyta to aż miło na nią popatrzeć.

- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
A proszę o zdjęcie
Jeśli to co myślę to jest to inaczej Palma królewska (phoenix canariensis). Nie jest wymagająca
Ja swoją podlewam jak przeschnie ziemia i zraszam co dwa, trzy dni
A najważniejsze powinnaś ją przesadzić do doniczki takiej od góry zwężanej w dół w takich najlepiej czują się palmy i wsadzić do specjalnej ziemi dla palm 

Jeśli to co myślę to jest to inaczej Palma królewska (phoenix canariensis). Nie jest wymagająca

- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sliczne roślinki Anetko.
Na jaki kolor zakwita Ci Epiphyllum?

Na jaki kolor zakwita Ci Epiphyllum?
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.