Moja familokowa oaza spokoju cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
We Wrocławiu w tej chwili już poniżej zera, deszcz ze śniegiem, wstrętny mrozny wiatr. Dobrze, że chociaż na forum ciepła atmosfera to raźniej wszystkim oczekującym wiosny.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
MOja familokowa oaza spokoju
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Serdecznie dziękuję Wam za odwiedzinki :
Grażynko -Gracia druga Grażynko-Grażka,Aluniu ,Krysiu ,Romko Marcinie i Olu . Dziękuję za piękne kwiaty już nie mogę się doczekać kiedy u mnie zakwitną . Aluniu ja nie kupiłam tego ogródka to tak przechodzi z sąsiada na sąsiada . Jak ktoś chce i ma takie zamiłowanie to go ma . Ten który miał ten ogródek się wyprowadził . Mój był w innym miejscu ,ale oddałam go innemu sąsiadowi ,a wzięłam sobie ten . Tutaj mieszka taka zżyta społeczność. Nie wiem czy Ci dobrze wytłumaczyłam . Miałam kłopoty z netem dlatego nazbierało mi się tyle wpisików . Pogoda pod psem zawierucha śniegowa tylko te kolorki chociaż trochę poprawiają samopoczucie
Grażynko -Gracia druga Grażynko-Grażka,Aluniu ,Krysiu ,Romko Marcinie i Olu . Dziękuję za piękne kwiaty już nie mogę się doczekać kiedy u mnie zakwitną . Aluniu ja nie kupiłam tego ogródka to tak przechodzi z sąsiada na sąsiada . Jak ktoś chce i ma takie zamiłowanie to go ma . Ten który miał ten ogródek się wyprowadził . Mój był w innym miejscu ,ale oddałam go innemu sąsiadowi ,a wzięłam sobie ten . Tutaj mieszka taka zżyta społeczność. Nie wiem czy Ci dobrze wytłumaczyłam . Miałam kłopoty z netem dlatego nazbierało mi się tyle wpisików . Pogoda pod psem zawierucha śniegowa tylko te kolorki chociaż trochę poprawiają samopoczucie
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Elżbietko dziękuję za odwiedziny mnie jeszcze dużo pracy czeka w tym roku . Nie wiem też czy ten mój płot wytrzyma tę dzisiejszą zadymę . Sąsid robił sobie nwy płot i mój nadwyrężył . To i tak wszystko stare próchna ,ale dotąd jakoś się to łatało . No ,ale teraz już się nie da dłużej tego odwlekać .Zaglądaj będę się cieszyć
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Witaj Jadziu, ogródek może niewielki, ale najważniejsze, że jest. Mam nadzieję, że żadne zmiany budowlane w okolicy nie zniszczą Twojej ciężkiej pracy 

Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki