Ogródek AGNESS cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
ZENOBIUSZ
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2008, o 07:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Agnieszko cieszę się że wreszcie udało się mi dotrzeć do Twojego ogrodu.
Piszesz że posiadasz znaczną kolekcję drzew iglastych, których jak wiesz jestem
miłośnikiem. Bardzo chciałbym je zobaczyć, mam nadzieję że w br. będziesz je
prezentować :D Spacerując po Twoim ogrodzie wśród kwiatów choć na chwilę zapomniałem o panującej zimie ,która z wolna mam nadzieję będzie odchodzić :lol:
Aby do lata!!!
Pozdrawiam Zenek
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08

Post »

O rany , jaki świeżutki ogródek!!
Świetnie, że zdecydowałaś się założyć ten wątek. Ilością zdjęć nie przejmuj się, już niedługo nie nadążysz robić nowych fotek.
Zazdraszczam Ci tych ogromnych drzew sadzonych przez babcię..Twój ogród ma dzięki temu niesamowitą przewagę nad innymi....dla mnie najcenniejszy element ogrodu to starodrzew...ja tego nie doczekam :cry:
Ten cytrynowiec liliowiec jest przepiękny..muszę go skubnąć :wink:
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Aguniu kochana. No nareszcie. czemu tak długo decydowałas sie aby pokazać swój sliczny ogródek. Już sie cieszę, bo w kolejnym ogrodzie bedzie co podpatrzeć hihi.
Róze śliczne. Ja dziś kupiłam kilka -nie wiem jakie -podobały mi sie to wzięłam, okaże sie jak zakwitnie. Buziaki kochana-będę zaglądać :P
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
Grzesiu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 13:31

Post »

Witaj bardzo się cieszę Aga :wink:

Dotrzymałaś słowa :wink:
Liliowce extra....a ta żółta róża jakoś podobna do mojej :D
będę Cię odwiedzał baaardzo często....... :wink:
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28

Post »

Ja też czekałam, aż wreszcie pokażesz nam swój ogród :) I jest !!!! Będę często zaglądać, mam nadzieję, że niedługo pstrykniesz jakieś wiosenne pierwszaki :)
Pstryknij też koniecznie kilka ogólnych ujęć ogrodu, bardzo lubię podziwiać całe rabatki, a u Ciebie musi być ślicznie.... A może dasz nam jakiś przedwiosenny widoczek? Tak po całości, jak to wygląda dziś?
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37

Post »

I ja cieszę się, że wreszcie pokazałaś swój ogród. Będę teram miała gdzie Cię odwiedzać :D
Początek bardzo piękny i zachęcający do częstszych wizyt.
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Aga, roślinki żwawe - to widać.
Ale płot drewniany, w poziomie na dodoatek - normalnię - pięknisty!
Tak bardzo podbija i punktuje kolory kwiatów,
że aż wysuwa się na pierwszy plan.
Gratulacje !
A, jako koleżanka z zimnych krain, nie robisz zdjęć zimy ? :lol:
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Agusiu no nareszcie pokazałaś swój ogródek a właściwie różyczki, są śliczne. Piszesz o iglakach, możesz już teraz zrobić fotki i nam je pokazać, one są zawsze zielone i ładne. Będzie mi miło odwiedzać cię. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Liludziękuję , że do mnie zajrzałaś ja również uwielbiam róże i w tym roku też planuję jeszcze trochę kupić, mam kilka wymarzonych , mam nadzieję, ze uda mi się je trafić :D

Zenkubardzo się cieszę, że trafiłeś do mojego ogródka, faktycznie mam sporo iglaków, ale nie są to jakieś perełki, wiele z nich się powtarza, i są to formy raczej popularne, ale ja je bardzo lubię :D Zdjęcia oczywiście będę robić i pokazywać moje roślinki. Cieszę się, ze moje kwiaty sprawiły Ci przyjemność i przywiodły wspomnienia lata :D

Judytkowielkie dzięki, ze mnie odwiedziłaś, super że podoba Ci się to co juz udało mi się pokazać, będę starała się wstawiać zdjęcia na bieżąco . Te świerki, sadzone przez babcię, to najważniejsze dla mnie rośliny w moim ogrodzie, są nie tylko piękne, ale mają również wartość sentymentalną, babci nie ma już wiele lat, a one są żywym wspomnieniem o niej :D A co do liliowca kiedy przyjedziesz po kotki, to przy okazji weźmiesz sobie sadzoneczek kwiatów, które Ci się spodobają :D

Giguśdziękuję Kochanie, że do mnie wstąpiłaś :D Ja też planuję jeszcze w tym roku kupić kilka róż, jutro idę się rozejrzeć :D Bardzo się cieszę, że będziesz do mnie zaglądać, zapraszam :D

Grzesiudzięki wielkie, że do mnie zajrzałeś :D trzymam za słowo w kwestii częstości odwiedzin :wink: :D A różyczki mamy takie same :?: :D

Aguścieszę się bardzo, że do mnie zajrzałaś i liczę na częste odwiedziny :D Troszkę zdjęć zrobię już jutro, chociaż teraz ogródek bardzo niekorzystnie wygląda, ale będzie widać choć zarys całości.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No a gdzie Aguś sie podziałaś??/ :P spokojnego wieczorku
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiolu :D wielkie dzięki, że do mnie wstąpiłaś :D zapraszam jak najczęściej, będę sukcesywnie pokazywała swoje kwiateczki. Jutro kilka zdjęć na razie szaro-burego ogrodu, ale będzie widać zarys całości :D

Haniu bardzo dziękuję za odwiedziny, cieszę się, że do mnie zajrzałaś :D Płot drewniany oddziela mój plac od placu sąsiada, którym jest mój brat,jest to część za domem, która jest urządzona w drewnie- które uwielbiam :D Ogrodzenie od ulicy na razie straszy wstrętną stara siatka, ale na razie brak pieniążków na ogrodzenie, troszkę innych pilniejszych wydatków. Jutro cyknę fotki, chociaż nie prezentuje się to wszystko w tej chwili najpiękniej, na tle płotu stoją mumie piennych róz w agrowłókninie :lol: A u mnie zima chyba była zbyt krótka, bo tak się wybierałam zrobić zdjęcia zimy, że nie zdążyłam :oops: :lol: A teraz jest szaro buro, resztki śniegu i zero świeżej zieleni. :lol: Jeszcze nie wyrobiłam w sobie nawyku cykania fotek, ale teraz to się zmieni :D Zaraz pokażę zdjęcie jeziorka z mojej okolicy, które cyknęła moja córcia :D

Irenko bardzo dziękuję za odwiedziny :D kilka fotek cyknę jutro i pokażę, iglaczki też sa takie troche szarawe po zimie, ale cos będzie widać :D Ciesze się, że podobają Ci się moje różyczki, ja ja uwielbiam :D

Giguśwracałam z pracy do domku , jak dotarłam, to mąż przejął na troszkę laptopa, teraz położę swoją niunię i znowu wejdę na forum. :D
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28

Post »

AGNESS pisze:Aguścieszę się bardzo, że do mnie zajrzałaś i liczę na częste odwiedziny :D Troszkę zdjęć zrobię już jutro, chociaż teraz ogródek bardzo niekorzystnie wygląda, ale będzie widać choć zarys całości.
To ja będę wyglądać tych fotek :) Wszystkie nasze ogródki wyglądają teraz mniej korzystnie niż latem, więc się nie przejmuj :lol: Masz sporo iglaków to nie będzie tak źle :wink:
Za to będziesz miała wspomnienie jak było i potem wszystkie zmiany. Za parę lat obejrzysz i sama się zdziwisz jak wszystko się zmienia :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wspomniane wcześniej zimowe zdjecie jednego z jezior będących w mojej okolicy, tych jezior jest duzo, ponieważ moje miasto -Włodawa -leży na Pojezierzu łęczyńsko-włodawskim :D

Obrazek
Awatar użytkownika
alana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 22:10

Post »

Agnieszko, widok rodem z Mazur ;)
Jak się cieszę, że założyłaś nareszcie swój wątek i będzie można podziwiać i Twoje rośliny, a z tego co napisałaś, to będzie co! :P
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

aguskac pisze:
AGNESS pisze:Aguścieszę się bardzo, że do mnie zajrzałaś i liczę na częste odwiedziny :D Troszkę zdjęć zrobię już jutro, chociaż teraz ogródek bardzo niekorzystnie wygląda, ale będzie widać choć zarys całości.
To ja będę wyglądać tych fotek :) Wszystkie nasze ogródki wyglądają teraz mniej korzystnie niż latem, więc się nie przejmuj :lol: Masz sporo iglaków to nie będzie tak źle :wink:
Za to będziesz miała wspomnienie jak było i potem wszystkie zmiany. Za parę lat obejrzysz i sama się zdziwisz jak wszystko się zmienia :)
Aguś zgadzam się z Tobą całkowicie, ja juz teraz nie mogę sobie darować, że nie robiłam wcześniej fotek, ogród zmienia się cały czas, i zaciera się w pamięci obraz wcześniejszy. Teraz już na pewno będę cykać fotki :D Jutro po południu pierwsza dawka :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”