Bardzo mnie ucieszyłaś tym cięciem ognika bo gdzieś wyczytałam że on tego nie lubi a moim ognikom też przyda się strzyżenie

Co prawda ładnie owocują ale zajmują sporo miejsca a ja o miejsce w ogrodzie walczę jak lwica

Bardzo mi miło, że ci się podobahal1959 pisze:Ewuniu przybiegłam szybciutko z rewizytą i mało szoku nie dostałamprzez ten ognik,jest cudny,dzięki Tobie wiem jak z nim postąpić,bo mój coś nie kwitnie
,kiedy można go ciachnąć,chciałabym żeby się zagęścił.Prawda kłujący
,ile takie urządzonko kosztuje do rozdrabniania
.Oczywiści posiadasz moje marzenie głóg
,biały clematis oczywiście piękny i to moje chciejstwo na ten rok,zaplanowałam ,że biały muszę kupić .Ciekawa jestem jak będzie u Ciebie latem,już nie mogę się doczekać
![]()
AGNESS - miło, że wpadłaśAGNESS pisze:Witaj Ewuś, odwiedziłam Twój ogródek i bardzo mi się podoba, masz prześliczne rośliny, Twój pomysł z puszczeniem clematisa na tuję spróbuję wykorzystać, ponieważ uwielbiam pnącza, a nie mam gdzie ich sadzić, a to jest cudowne rozwiązanieZauważyłam, że masz dużo różnych krzewów z kolorowymi koralikami
ja też mam wielką ochotę na ognika, może uda mi się gdzieś go wcisnąć, u Ciebie tak pięknie wygląda obsypany owockami