Miniaturowy ogród -Foggia
Te tulipany botaniczne to Saxatilis Lilac Wonder (chyba), a na ostatnim zdjęciu Pinochio.
Och, już nie mogę się doczekać kiedy znowu zakwitną. Wtedy mój ogród wyglądał najładniej.
A na razie jest szaro. Dziś była paskudna pogoda, prawie cały dzień padał deszcz ze śniegiem a teraz sypie śnieg.
Wygląda na to, że zima z Anglii przesuwa się na północ.
Bawiłam się dzisiaj robieniem kolaży z zeszłorocznych zdjęć, wg instrukcji Ani-Raczek.

Och, już nie mogę się doczekać kiedy znowu zakwitną. Wtedy mój ogród wyglądał najładniej.
A na razie jest szaro. Dziś była paskudna pogoda, prawie cały dzień padał deszcz ze śniegiem a teraz sypie śnieg.
Wygląda na to, że zima z Anglii przesuwa się na północ.

Bawiłam się dzisiaj robieniem kolaży z zeszłorocznych zdjęć, wg instrukcji Ani-Raczek.

niezwykle miejsce...i dokonałaś niemożliwego, tyle roślin na takiej niewielkiej powierzchni i tyle barw..gratuluje i podziwiam
pozdrawiam
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Mario - witaj w klubie maleńkich ogródków
. 100mkw. to i tak dużo jak dla mnie.....ale przyłączam się do grona chwalących i oświadczam że zrobiłaś "ogródek- cukiereczek " i wielkie gratulacje dla pomysłu i pracy 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- zielono mi
- 500p
- Od: 26 maja 2008, o 19:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
wyobrażam sobie jak będzie u ciebie niedługo pięknie jak posadzisz te wszystkie zaplanowane roślinki:)
pozdrawiam ciepło
pozdrawiam ciepło
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- rose_marek
- -Moderator Forum-.
- Od: 14 wrz 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.