Różności doniczkowe -Agii
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
z tego co ja się orientuje to połowa mężów naszych forumowiczek ma takie samo zdanie na nasz temat ( nie wyłączając mojego M.) mój tylko boi się to głośno powiedzieć ,bo wie coby go czekałoAgii pisze:No widzisz a ja pochodzę z PiątnicyRodzice moi tam mieszkają
![]()
deissy mi też coraz bardziej fiołki się podobająJak mówię mojemu M o fiołkach to stwierdził że największego to mam ... ale w głowie

a zieloności fajowe

- Agii
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga kupiłam w sumie już w tym roku 4 grudniki
Jeden jest kremowo -żółty kupiony w Kauflandzie, 2 z biedrony wygląda mi też na krem a drugi albo róż albo malina( ma ciemno różowe pączki ,ciemniejsze niż mój "stary " różowy) no i jeszcze dzisiaj znalazłam malinowy. Niebawem wrzucę fotki tylko baterie do aparatu kupię
bayaga ja mojemu M dałam wybór albo przestanie gderać o kwiatkach albo ptaki wstawię do sypialni i skończy się dłuuugie spanie bo one się drą od świtu
. Nie no tak poważnie to nie jest taki zły czasami coś zielonego przyciągnie do domu jak np. storczyki. Jak znosi datury do piwnicy to sie odgraża tylko że mi je pewnego dnia randapem podleje 

bayaga ja mojemu M dałam wybór albo przestanie gderać o kwiatkach albo ptaki wstawię do sypialni i skończy się dłuuugie spanie bo one się drą od świtu

- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fiołki w głowie powiadzasz... hmm po części M ma rację. My wszystkie mamy wielkiego fioła na punkcie doniczkowychAgii pisze:No widzisz a ja pochodzę z PiątnicyRodzice moi tam mieszkają
![]()
deissy mi też coraz bardziej fiołki się podobająJak mówię mojemu M o fiołkach to stwierdził że największego to mam ... ale w głowie

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Agii
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie już jestem. Trochę się namotałam bo spec od kompów to ze mnie żaden. Mój ciągle zepsuty
Ale znalazłam rozwiązanie
Zabrałam dzieciom kompa i teraz na ich mam neta zainstalowanego
Wyrodna matka ze mnie hehehe
Nie wiem czy uda mi się mojego staruszka gdzieś naprawić , szkoda mi tylko moich szpargałów, które na nim chomikowałam.
[/b]Elu pierwszy to fikus retusa mam go od lipca, mój M go przytaszczył z Niemiec a druga roślina to Pilea peperomiodes

[/b]Elu pierwszy to fikus retusa mam go od lipca, mój M go przytaszczył z Niemiec a druga roślina to Pilea peperomiodes