W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Ubranko the best :lol: - jeśli takie Antosiu zrobisz Anabelce to zrobi furore. Co do tanich ubranke to można znaleźć na allegro.
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Od: 18 paź 2008, o 07:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Dzięki serdeczne, gdy będę kupować to poszukam na allegro.
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja w sprawie psich ubranek jestem kompletnie zielona....powiedzcie,proszę,na co mam zwrócić szczególną uwagę?
I co lepsze przy zapinaniu-rzepy,czy napy?
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

W sobotę (22 XI) śliczny Amberosek - Panda :wink: dołączył do naszej rodziny :lol:
Przywitanie z Malwą - najważniejszym członkiem rodziny ;-) Malwa jest zachwycona Pandą
Obrazek
Poskramianie owcy :D
Obrazek
Obrazek
Tak potrafię pozować ;-)
Obrazek
Pierwszy spacer
Obrazek
Obrazek
Zasłużony odpoczynek
Obrazek
Panda zaczęła już pojmować, że opłaca się qpkać i siusiać podczas spacerku, jednak w domu dalej jest szmatka w przedpokoju...
Codziennie czeszę ją szczotką i jestem mile zaskoczona, bo Pandziasta lubi te pieszczoty :lol:
Niestety upodobała sobie "zwłoki" dzika do gryzienia, staram się opanować jej zapędy względem dzika, ale może się okazać, że "zwłoki" nie przetrwają zębów kolejnego psa :evil:
Panda okazała się małym złodziejaszkiem :twisted: Otóż smakołyki naszego Kluski (króliczka) często stają się jej łupem (marchewka jest najfajniejszym "gryzakiem")
Cały czas jesteśmy w fajnym kontakcie z Krysią/hodowcą, która bardzo cierpliwie wysłuchuje naszych najdziwaczniejszych pytań i na nie odpowiada :lol:
Niestety tak się złożyło, że przyjście Pandy pokryło się w czasie z naszym wyjściem ze szpitala (Malwa miała zapalenie płuc) i nie miałam czasu by się wcześniej odezwać :(
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Panda piękna, a jaka już duża. Dużo zdrówka dla Malwinki.

co do ubranek - moja toleruje tylko te wciągane przez głowe, i nie cierpi mieć zakrytego tyłka - więc nosi bluzy zakrywające przednie łapki, brzuch i plecy, a reszta goła :lol:
nosi własnie taką bluze
http://www.ubrankadlapsow.com/ubranka/d ... orona.html
ten sklep moge polecić, mała ma już z niego ubranka i legowisko - szyją starannie, z dobrych materiałów no i szybko. A ceny dośc umiarkowane.
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59

Post »

Dorka ale ten pandziaczek jest wielki.... przy Malwce to dopiero widać...
cudowna zwierzyna... podrap koniecznie po brzuszku od ciotki... i pozdrów od Szirka... :lol:
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Kinguś ja znalazłam taki sklep w necie www.dla-psa.pl/. Ubranka i nie tylko mają śliczne ,ale ceny nie za bardzo mi się podobają... Chyba ,że to norma-nie znam się za bardzo. www.psy.info.pl/kiwak/sklep/ubranka.html - 34k to jeszcze jeden sklep dla yorków. Ale wydaje mi się ,że taniej by wyniosło jak się kupi na allegro... DorkoWD Sliczny ten niedzwiadek!!! Wygląda słodziutko...
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Pandzia jest superaśna. Córcia śliczna :)

A co do ubranek to mojemu psiakowi też by się przydało, ale on tak szybko rośnie....
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

O jaka cudowna Panda!Malwa chyba przeszczęśliwa :D .
Póki piesia jeszcze mała-możecie ją uczyć sanki z Malwą ciągnąć :wink: .
A po takim superowym spacerze pewnie pełno psich łap... :roll:
Oj,wielka radośc w Waszym domu(nie dosyć,że piesio jest,to jeszcze Dzidzia zdrowa).

Gosiu stronki fajne,a ceny..cóż...całkiem przystępne.A moja Anabelle ma już ubranko.... :wink: ,na razie jest to bezrękawnik...ale to na dobry początek. :D .Ortalionowego wdzianka raczej nie będzie,bo piesia się boi... :( ,echhh...zobaczymy...
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Mam pytanie do właścicieli yorków-powiedzcie mi proszę jak często chodzicie z psiakami do fryzjera? jedna pani powiedziała mi ,że w miare potrzeby, ale ten termin można chyba trochę sprecyzować... Np do fryzjera trzeba sie udać np co 3 miesiące. Ja moją Molly raz ciachałam sama,nawet mi to wyszło, bo Od dawien dawna praktykowałam zabiegi fryzjerskie na całej rodzinie :D . Dodam ,że fryzjerką NIE jestem.
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Kinguś piesia się boi ortalionu, bo zapewnie jej to szeleści koło ucha ;:32 . Co do tych cen to mnie zdziwiłaś... Myślałam ,że mało materiału=niższa cena...
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

No zapewne masz rację...ale hmmmm,mnie się tak podoba :?
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Zgadzam się z Antosia - to są przystepne ceny :D

Z yorkiem do fryzjera chodzi się tak czesto jak sobie życzy właściel - jeśli pies mam mieć długie włosy, to pewnie wcale, ja chodze co 4 - 5 mcy, bo moja Layla nie przepada za długimi kudłami i czesaniem. Co miesiąc - dwa chodzimy podgolić uszka, wyrwac z nich włosy, skrócić pazurki jeśli jest potrzeba. Łapki, brzucho i dupke podcinam sama w domu.
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Ja z Anabelle byłam....raz :oops: ,podciąć kudełki.Z resztą-podobnie,jak Danusia-mam dobre nożyczki... :lol: .
A co do czesania-moja piesia nie za specjalnie to lubi,ale wie,że im szybciej pani skończy,tym szybciej będzie NAGRODA :lol:
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Z Laylą to chyba z lenistwa chodze do fryzjera, Rocky'ego przez 15 lat sama ciachałam (na początku mama mi pomagała) - tak 3 - 4 razy do roku. 1,5 godziny i był ostrzyżony, wykapany i obrażony :lol:
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”