Być może Masz rację asiula . Ja też byłam zdziwiona że jest niebieska ale skusiłam się na nią-teraz pozostało poczekać do lata i zobaczyć co z niej urośnie .
Asiu , ten grill jest zrobiony przez mojego męża kilka lat temu . Mamy zamiar go przebudować i postawić w innym miejscu ponieważ tu gdzie się obecnie znajduje zrobiło się trochę ciasno . W tej chwili służy bardziej jako ozdoba niż grill użytkowy .
---------------------------
pozdrawiam Lila
Pospacerowałam sobie po twoim ogródku. Posiada naprawdę piękne zakątki, gratuluję.
Widzę, że choć jesień to u Ciebie nadal kolorowo. Aksamitki są niezastąpione
Witaj coca12 , dziękuję za odwiedziny. Moja działka ma 40 m. długości ,oddalona 300 m. od domu i jest ogródkiem działkowym . Na części działki uprawiam warzywa a w pozostałej części kwiaty i kilka krzewów ozdobnych.
Witaj Lilu ogród wspaniały też podoba mi się oczko z pięknym mostkiem.Też mam passiflorę i całe lato była wkopana do ziemi a teraz jest w domu i dalej rośnie ciekawa jestem ile lat ją masz?
Maria 5 i Hektores , dziękuję za odwiedziny .Passiflorę Marysiu mam drugi rok i też tak jak Ty zabieram ją na zimę do domu .
Z okazji Nowego Roku życzę Wam i wszystkim forumowiczom dalszych sukcesów ogrodowych i osobistych .