Zieloni mieszkańcy :)
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
Saraaa
Krzyśku, na kwitnienie chyba jeszcze nie czas, bo za młoda
Ale nie mówie, żebym nie chciała.
Treissi - odzielenie młodych sadzonek odpada, bo to roślinki szkolne :P Hmm, a sadzonki wierzchołkowe? Co się przyglądałam to te liście wychodza tak z ziemi, nie zauważylam jakiejs głównej łodyzki
(chyba ślepa jestem :P )
dziękiuje wszystkim za odwiedziny i miłe słowa
Pozdrawiam
Treissi - odzielenie młodych sadzonek odpada, bo to roślinki szkolne :P Hmm, a sadzonki wierzchołkowe? Co się przyglądałam to te liście wychodza tak z ziemi, nie zauważylam jakiejs głównej łodyzki
dziękiuje wszystkim za odwiedziny i miłe słowa
Pozdrawiam
-
Saraaa
Jak już napisałam ( a moze nie?) to nie moja roślinka.... ona rośnie sobie na szkolnym korytarzu
A dlaczego chce rozmnażać? Bo mnie urzekła : tak niewinna, a jaka urocza
Zauważyłam też w szkole na parapetach niedośpiana - jednak żeby i zniego co nieco uskubać będe musiała jeszcze poczekać - to taka tyci tyci roslinka
Zauważyłam też w szkole na parapetach niedośpiana - jednak żeby i zniego co nieco uskubać będe musiała jeszcze poczekać - to taka tyci tyci roslinka
no kobitki-teraz będę kombinować,mój tato jest woźnym w szkoleeffa pisze:katrina26 pisze:Jaka szkoda, że jak ja chodziłam do szkoły to nie zwracałam uwagi na parapetyNa studiach też niebardzo mnie interesowały.
... no właśnie ja też![]()
już kiedyś nawet miałam pomysł żeby odwiedzić starą szkołęa raczej szkolene parapety
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Racja, Ewo, racja
i nie raz na parapetach stały takie sztuki, że teraz jak o tym myślę to....

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
-
Saraaa
Taką najwyklejszą... bo nie pogardze żadnątreissi pisze: A jaką difcie chciałaś, bo ja mam 4 różne. Z dwóch mogłabym coś uskubac
A u mnie zupełnie inaczej jest:D Pare kwiatków na długaśne okno. A w salech lekcyjnych to już kompletnie : takie bidy poskubane zasuszone, że aż szkoda...effa pisze: Z tego co pamiętam to w szkole wszystkie parapety były zajęte.
A sale biologiczną mam rzeczywiście uginajacą się od kwiatów (jako jedyną).. i są tam takie okazykatrina26 pisze:Oj ja w sali od biologii miałam cudne kwiaty, a teraz to mogę tylko pomarzyć