W odwiedziny do Kariny ;-) Onak
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- Onak
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 lip 2006, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Katarzynko - brawo, zgadłaś!!
To Maciejka!
Amlos i Dorko -
obiecuję poprawę, mnóstwo zajęć, praca mgra, obowiązki w pracy i ..zdrowie nie pozwalało mi na częste wizyty tu
ale ofkors obiecuję się poprawić!
Akilegna i Andzio - dzięki za otuchę i miłe słowa
pozdrawiam ciepło! 
Amlos i Dorko -
Akilegna i Andzio - dzięki za otuchę i miłe słowa
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
- Onak

- Kontakt:
Witaj Nelu! Pozdrawiam Cię cieplutko 
A tu kompozycja w skrzynkach -w tym roku, postanowiłam nie dawać skrzyń od strony zewnętrznej balkonu, tylko od środka, żeby podziwiać i cieszyć się kwiatami

No i pięknie.. tak się zaczytałam w postach Waszych,że spaliłam ziemniaki.... siwo w kuchni, siwo w domciu...
ni ma źmioczków, ni mo...

A tu kompozycja w skrzynkach -w tym roku, postanowiłam nie dawać skrzyń od strony zewnętrznej balkonu, tylko od środka, żeby podziwiać i cieszyć się kwiatami

No i pięknie.. tak się zaczytałam w postach Waszych,że spaliłam ziemniaki.... siwo w kuchni, siwo w domciu...
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Onak

- Kontakt:
Kuźde, no żyję, ale wątróbkę chyba muszę jeść z bagietką
he he he.. kuchnia cała, nawet na klatce śmierdzi, hihihih... ale jajka! Szał normalnie, jak się dorwę do forum teraz to już nawet zapach spalenizny mnie nie rusza 
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Onak

- Kontakt:
Dziękuję Chatte!
P.S. Tak też pomyślałam, co mi z tego, że będą na ulicę, gdzie w tym wszystkim ja? Muszę nacieszyć oko
P.S.2. Ehh..ziemniaki, he he he... garnek mi się nie chce domyć!
8)
P.S. Tak też pomyślałam, co mi z tego, że będą na ulicę, gdzie w tym wszystkim ja? Muszę nacieszyć oko
P.S.2. Ehh..ziemniaki, he he he... garnek mi się nie chce domyć!
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
Masz piękny ogród. A co do wielkości, to nie ma ona znaczenia (chyba, że u mężczyzn - żartuję!!! - mam nadzięję, że mi się za ten żart nie dostanie po uszach!!!). Cudnie masz na balkonie. Moja siostra mieszka obok i ma duży ogród, a w nim kilkanaście tuji i mnóstwo przerośniętego bukszpanu, którego jeszcze nie przycinała (znajomy sadził go chyba 8 lat temu). Jak tak patrzę (z podziwem) na twoją pracę, to chętnie chciałabym cię mieć za sąsiadkę. Miałabym piękny widok z okna. Pozdrawiam cieplutko!!!

- Onak

- Kontakt:
Dziękuję Agnieszko za miłe słowa
Wciąż się uczę roślin, obserwuję, podglądam, czytam... i uwielbiam patrzeć jak rosną. Cieszą duszę i oko

A tu mój "szybki" przyjaciel-przylatuje i wywąchuje mi werbeny (i do tego jest wielki)

Wciąż się uczę roślin, obserwuję, podglądam, czytam... i uwielbiam patrzeć jak rosną. Cieszą duszę i oko

A tu mój "szybki" przyjaciel-przylatuje i wywąchuje mi werbeny (i do tego jest wielki)

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Karino, dziś trafiłam do Twego mini- ogródka. Jest uroczy i chyba spory jak na balkon ? Taka różnorodność kwiatków , tyle donic, doniczek, korytek... widać ,że : "W zielonym lubisz tetrać" ( tetrać= grzebać ,dłubać / gwara wielkopolska/). Na takim balkonie można miło spędzać wiosenne i letnie wieczory , słuchając świerszczy, o których piszesz... Ja uwielbiam popołudniowo- wieczorne koncerty tych małych muzyków ! Jeszcze trochę musimy na nie poczekać ...