na tylu metrach to rzeczywiście można szaleć i szaleć.
i szalej tak ile sie da, tylko foteczki trzaskaj i wklejaj co byśmy pooglądali i powzdychali.
pozdrawiam
Hania ;:12
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!
Wprawdzie aniołem nie jestem, ale kawę uśmiechem mogę Ci zamieszać.
Witam Jancio na forum i dziękuję za różę.
Podoba mi się to co pokazałeś do tej pory.
Tak jak inni, będę czekać na dalsze zdjęcia, a myślę że masz co pokazać.
Ojejku, Janku-zwiedziłam przed chwila Twój ogród- i śle słowa uznania. jest piękny-zadbany, wszystko zaplanowane, przemyślane a rośliny taaaakie zadbane - widać, że kochasz zielone! z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia-fajnie, że je wszystkie opisujesz-to ważne-ja w ten sposób czytając dużo się uczę.
Witaj Janciu ,bardzo mi miło zwiedzać Twój ogród --piękna brzoza powiedz jak radzisz sobie z trawą w żwirku jak wygląda plewienie ,ja trochę się obawiam ,bo też swoje rabatki chciałam nim wysypać ale boję się ,że nie poradzę sobie z chwaściorami :P
Mnie też jest miło, że zawitałś do mnie. Dziękuje
Ja z kamieniami zacząłem eksperyment w maju. Przed wysypaniem kamieni rozkładałem worki foliowe i na to sypałem kamienie. Póki co ziele i trawa nie rośnie. Zobaczymy jak będzie dalej.
Bo do mnie anioły wpadają bez pukania i kawę słodzą uśmiechem...
Witaj Jancio! Piekny, zadbany, elegancki ogrod masz. Jak patrze na wzory wysypane kamyczkami to jestem pelna podziwu dla Ciebie- jak Ty to robisz ze wszystko jest takie rowne?
Zapraszam ponownie, może będą nowe zdjęcia.
Dziekuje za dobre słowa. To co można zobaczyć na zdjęciach, to rzeczywiście moja praca i moja bardzie lub mniej udana wizja.
Tessa dobra była ta kawa
Słońca wszystkim życzę
Bo do mnie anioły wpadają bez pukania i kawę słodzą uśmiechem...
Ładnie śródziemnomorski ogródek, widaż, że z ciepłych stron pochodzisz !
A może tak troszkę spatynować, tę po-wódkę ?
Delikatnie omszona, pieknie zabrzmiałaby wśród zieleni :P