Kwiatki Renki :)
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Hahahaha no to Renka masz niezły ubaw z tymi kwiatami, masz ich bardzo dużo i wszystkie ładnie się prezentują.
Ja nie mam jeszcze z miejscem problemów choć ostatnimi czasy kupiłem już z 5 nowych i dostałem jeszcze hibiskusy dwa i kilka sadzonek między innymi hoi a wczoraj doszła do kolekcji papryka ozdobna. Tak więc obawiam się że za niedługo miejsca będzie brak. 

- krzysiek86
- Kontakt:
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Renko,w końcu i ja do Ciebie trafiłam.Ależ się cudów naoglądałam,no no.Jestem pod wielkim wrażeniem kolekcji i gabarytów Twoich zielonych przyjaciół.Szczególnie powaliła mnie mnogość pięknych paproci,które niestety u mnie nie mają szans na przeżycie
I jeszcze ta peperomia...cudowna!
I fikusy...ech...długo by wymieniać...piękne,piękne,piękne.
Mam jeszcze maluśkie pytanko:jak długo masz fatsję i jak o nią dbasz?

I fikusy...ech...długo by wymieniać...piękne,piękne,piękne.
Mam jeszcze maluśkie pytanko:jak długo masz fatsję i jak o nią dbasz?
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
Dziękuję Antooosiu za odwiedziny i miłe słowa,bardzo się cieszę ,że kiedyś wpadłam na to forum i długo tu chyba zostanę wśród miłośników zieleni .Człowiek znajduje tu zrozumienie i jeszcze tyle miłych słów...
A jeśli chodzi o fatsję to jest już mój drugi egzemplarz , pierwszy padł
, a tą mam od ok. roku , przez ten czas nie straciła ani jednego listka , wręcz przeciwnie, ma stanowisko dość widne , ale nie w bezpośrednim słońcu, uważam , żeby jej nie zalać , bo jest nie do odratowania i często przecieram wilgotną ściereczką listki , stoi też w takim miejscu ,że nikt się o nią nie ociera przechodząc, nie wiem czy to ważne , ale większość kwiatów tego nie lubi 

- krzysiek86
- Kontakt: