Moj skromny ogrodek-julka_

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p
Od: 2 lip 2008, o 21:41

:)

Post »

w zeszlym roku moj M zrobil wlasnorecznie hustawke dla dzieci...dzis ja pomalowal:) sorki za
balagan ,ale jak dzieci sie kapia to tak zwykle wyglada;)

Obrazek
Obrazek

na poprzednim zdjeciu moj synek ,a teraz corcia:)
Obrazek
Obrazek

i moj M kochany znecajacy sie nad hustawka 8)

Obrazek
Obrazek
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Julka

czy te twoje beczki, stoja na zewnatrz? jak wytrzymują deszcze itp
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Re

Post »

teraz wkleje kilka fotek zeby byl ogolny zarys dzialki...jest jeszcze sporo do zrobienia....
i pelno planow:)
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

i taki korzen w okienku:)

Obrazek
Obrazek

kupilam takie stelaze ...na jedna z przyszlych rabatek...ktos ma pomysla co tam posadzic zeby sie ladnie zagescilo?i przybieralo taki ksztalt?

Obrazek
Obrazek

a takie cudo(jodla kalifornijska podobno) kupily mi moje dzieciaczki na Dzien Matki:)
tylko czy to sdrzewko sie zagesci bardziej?bo jakies dziwne jest chyba;)

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Re

Post »

Tess slonce, stoja od 2 lat ,zimuja i na razie im nic nie jest:)
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Julka
Od początku przeszłam przez twój ogród.Kawał roboty już macie za sobą i to widać działka przybrała bardzo fajny wygląd.Ciekawe rozwiązanie z pozostałym korzeniem a i zielnik ciekawie nasadzony.Pięknie ci też kwitnie juka.Działkę masz dużą to i pole do popisu masz duże.Wstawiaj fotki z przyjemnością będę śledzić co nowego zrobisz u siebie
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Kontakt:

Post »

Witaj !:) Zwiedziłam dziś Twój ogródek, zajrzałam w każdy kątek- podoba mi się bardzo fragment z rojnikami na korzeniu i na wielkim kamieniu :) Dobrze,że masz plany , co do zagospodarowania reszty terenu, to cała frajda urządzać krok po kroku własny ogród. Będe zaglądać , by zobaczyć co i jak zmieniasz.
Pozdrawiam cieplutko , E.
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Awatar użytkownika
Iwcia&Patyrek
500p
500p
Od: 5 sie 2007, o 20:39

Post »

Witaj, jak miło, że jesteś na forum. Jeśteśmy tu prawie jak sąsiadki :D
Masz dużą działkę, i jeszcze więcej możliwości. Podoba mi się pomysł z konarem i z kamieniem, a także zielnik. To co pachnie jak maggi to lubczyk. Pozdrawiam. Iwona
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

Witaj Julko! Działeczka duża, ileż jeszcze przed Tobą możliwości zagospodarowania.....
Dzieciaczki cudne, M też niczego....
Widzę tam u Ciebie basen.... ciekawe czy to taki jaki chcę sobie kupić przez inernet,(wymiary coś około 255 x 55) z takim przykryciem, powiedz jesteś zadowolona, masz do niego jakiś filtr???, chciałabym taki ale boje się ze z ogródka działkowego szybko ukradną, chociaż.......
Awatar użytkownika
markussch01
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lis 2007, o 22:40

Post »

Witaj Jula

Niemow ze jestes zielona w sprawach ogrodniczych.Urzadzasz z wielkim smakiem swoj ogrod.
Kompozycja na pniakach podaoba mi sie bardzo, calosc aranzacji ogrodowych super.
Musisz miec zielone rece, skoro juka od cioci u Ciebie od razui zakwitla :D

To co pachnie na maggi to lubczyk.

Pozdrawiam Markus
Awatar użytkownika
GERTRUDA
1000p
1000p
Od: 25 lis 2007, o 17:36
Kontakt:

Post »

Julko -niezły początek - twój ogród pięknieje z każda chwilą i nabiera własnego charakteru . Na te metalowe piramidki świetnie nadawałyby się powojniki . :lol: Pozdrawiam :wink:
Co do jodły to bardziej wygląda mi na srebrny świerk [ ale może to zdjęcie ciut przekłamuje ] , na pewno ładnie się zagęści i wyprostuję , ja sadziłam gorsze , a są ok. - Twoja dana z czystego serduszka na pewno będzie najpiękniejsza :lol:
Każdy początek ma swój koniec ,a każdy koniec miał swój początek ........
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Re

Post »

Haneczko 1-dziekuje za odwiedzinki:) w miare kolejnych dzialan na dzialeczce będę wklejac fotki wiec zapraszam:)
Ewelinko-ciesze sie ze do mnie zajrzalas i wpadaj ,wpadaj:)
Iwonko-dziekuje :) no i wlasnie-lubczyk :wink:
Onka-basenik ma wymiary 305 na 76...i w zupelnosci na terazniejsze potrzeby wystarcza:0 jest do niego filtr...maz dozuje w plywaku rozne tabletki(przeciw glonom,chlor i od czasu do czasu chlor-szok) bez tego bedzie niezbyt ciekawa woda ...my napelnilismy basen m-c temu i mamy zamiar wylac ja dopiero we wrzesniu:) nikt ci tego nie ukradnie...nie ma bata:)
markussch01-dziekuje za bardzo mile slowa :oops: podobno do kwiatow mam reke...ale co ja tam wiem o roslinkach ,same jakos rosna...ja tylko z nimi gadam 8)
Gertrudo-tez myslalam o powojnikach...chcialabym jakies bordowe albo ciemny fiolet...musze poszukac:) jodla jest moim skarbeczkiem...bo od ukochanych:)
pozdrawiam Was cieplutko
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Re

Post »

tak wogole to dzis zamowilismy material na plot:0ciesze sie...fachowiec tez just w stanie gotowosci:0plot bedzie z ceglu recznie robionej-palonej,jakiejs special:0 mnie sie ta cegla bardzo podoba...jak tylko przywioza(ok 2 tyg. niestety) zaraz wrzuce fotki...a potem jak juz bedzie nowy plotek mam duze plany roslinkowe pod plotkiem:)))
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Aaaa

Post »

no a wypelnienia beda drewniane,bo ja jakos lubie nature :wink:
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p
Od: 9 lip 2007, o 16:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

witam Rybnik na forum!! pospacerowałam... i spodobało mi sie, będę do Ciebie zaglądać .pozdrawiam :D :D
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No to Ty masz niesamowite plany Julio to już jest sukces ,nic dziewczyno rękawy zakasaj i do pracy ,sama się przekonasz jak to wciąga :P
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”