Pseudo działka

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Fuksiu, masz bardzo fajną działkę, wcale nie jest smutna ani blada, a kawał terenu specjalnie dla psa to całkiem dobra rzecz, pies jest spacyfikowany (zajęty kopaniem), a reszta grządek jest w miarę bezpieczna :D

Pies - składak to kapitalne określenie, bardzo dobre :;230

A przy okazji, wpisz w swoim Profilu w okienku Skąd jakieś miejsce, rejon, region, cokolwiek, co pozwoli umiejscowić twój ogródek, a właściwie strefę klimatyczną :D Tak jest przyjemniej (jesteś "skądś" a nie "znikąd") i łatwiej jest doradzać, jakby pojawiły się jakieś pytania na temat roślin. Dziękuję :)
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

witaj Fuksiu. Pogladałam i poczytałam o Twojej działce, przykre początki, ale dalej sama zobaczysz jak zmieni sie Twój ogródek. Pomidorki -pokaz koniecznie. trawa odbije, po prostu susza daje sie we znaki. Tu na forum kochani forumowicze na wszystki co Cie będzie interesowało odpowiedzą, a i roślinkami sie dzielą- pytaj więc i sie nie czaj. Pozdrawiam serdecznie zapraszam do mnie. Głowa do góry -śliczne masz zwierzaki, ja tez mam psa, gdzieś tam w moim wątku jest jego fota. Buziaki pa ;:12
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
coco12
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2008, o 12:32

Post »

Ciekawa jestem co tam u ciebie na działce się zmieniło przez ten długi czas kiedy się nie odzywasz .Działka pięknie wyglądała i wydawała się taka ogromna , czy ona rzeczywiście jest taka duża czy to efekt zdjecia.
lawenda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2007, o 19:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Pseudo działka

Post »

hej, znowu idzie wiosna, może nam coś pokażesz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”